iPhone 15 serisi daha büyük pillerle gelecek

iPhone 15 serisi daha büyük pillerle gelecek

ABONE OL
05 Temmuz 2023, 09:32:50

2023 model iPhone’ların pil kapasitesi ile ilgili iyileştirmeler yapılacağı haberleri geliyor. Apple’ın iPhone 15 serisinde pil kapasitesini artırması bekleniyor. Bu iyileştirmenin tüm modellerde yer alacağı belirtiliyor. İddialara göre iPhone 15’in 3877 mAh pil kapasitesine sahip olması bekleniyor. Plus versiyonun ise 4912 mAh pil ile destekleneceği söyleniyor. Pro versiyonunda 3650 mAh, Pro Max versiyonunda ise 4852 mAh pil kapasitesi bulunacağı konuşuluyor. Şu anda piyasada bulunan iPhone 14’te ise 3279 mAh pil kapasitesi mevcut. iPhone 14 Plus versiyonunda 4323 mAh, iPhone 14 Pro versiyonunda 3200 mAh, iPhone 14 Pro Max versiyonunda ise 4323 mAh pil kapasitesi bulunuyor. Yeni iPhone modellerinde pil kapasitesinin artmasıyla birlikte, pil performansının da önemli ölçüde artacağı düşünülüyor. Özellikle optimize edilmiş çiplerle birlikte iPhone’ların uzun bir pil ömrü sunması bekleniyor. Bu iddialar gerçekleşirse, 2023 model iPhone’lar pil testlerinde daha iyi sonuçlar alabilir.

Apple’ın yeni iPhone modellerinin seleflerine göre daha kalın olacağına dair haberler de gündeme gelmişti. Bu haberlerin pil kapasitesiyle ilgili iddialarla örtüştüğü belirtiliyor. Daha büyük bir pil kapasitesine sahip olan iPhone’ların daha kalın olması da bekleniyor.

Ayrıca, Apple’ın iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde depolama alanının artırılacağı söyleniyor. Baz versiyonlarda depolama alanının 256 GB’ye yükseltileceği tahmin ediliyor. Standart model ve Plus versiyonda ise depolama alanı seçeneklerinin yine 128 GB’dan başlayacağı belirtiliyor.

Sonuç olarak, 2023 model iPhone’ların pil kapasitesinin artması ve daha kalın olması bekleniyor. Ayrıca, depolama alanının da artırılacağı tahmin ediliyor. Bu iyileştirmelerin iPhone’ların performansını ve kullanıcı deneyimini olumlu yönde etkilemesi bekleniyor. Yüksek pil kapasitesi ve optimize edilmiş çiplerle birleşen iPhone’lar, gün boyu kesintisiz kullanım imkanı sunabilir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler