Nothing Ear Kulaklıkları Siyah Renk Olarak da Gelecek

Nothing Ear Kulaklıkları Siyah Renk Olarak da Gelecek

ABONE OL
06 Temmuz 2023, 11:40:45

Nothing Ear (2) Tomurcukları: Daha Fazla Renk Seçeneğiyle Geliyor

Geçtiğimiz Mart ayında tanıtılan Nothing Ear (2) tomurcukları, tek bir renk seçeneği olan Beyaz üzerinde şeffaf bir tasarıma sahipti. Fakat şimdi, hem beyaz hem de siyah seçeneği olan orijinal Ear (1) ile karşılaştırıldığında farklılık gösteriyorlar.

Nothing Ear (2) alıcıları, yakında piyasaya sürülecek olan Phone (2)’ye ilham kaynağı olacak şekilde sadece tek bir renk seçeneğiyle sınırlı mı kalacak? Elbette hayır. Siyah bir versiyon da mevcut olacak.

Sızan görseller, siyah renkte Nothing Ear (2) tomurcuklarını sergiliyor. Ayrıca, yeni bir renk seçeneği olan Nothing Phone (2) önümüzdeki hafta Salı günü olan 11 Temmuz’da duyurulacak. Bu duyuruyla birlikte, ürünler hakkında daha fazla detay açıklığa kavuşacak. Teknoloji haberleri için diğer içeriklerimize göz atmayı unutmayın.

Nothing Ear (2) Tomurcuklarının Yenilikleri

Nothing Ear (2) tomurcukları, son dönemde oldukça popüler hale gelmiştir. Mart ayında tanıtılan bu ürünler, şeffaf tasarımlarıyla dikkat çekmiştir. Ancak şimdi, yeni renk seçenekleriyle daha fazla çeşitlilik sunuyorlar. Siyah bir versiyonu olan Ear (2), kullanıcıların tercihine hitap etmektedir.

Bu ürünler, yakında piyasaya sürülecek olan Phone (2)’ye ilham kaynağı olacak. Hem Ear (2) hem de Phone (2) için detaylar önümüzdeki hafta açıklanacak. Ürünlerin duyurusu, 11 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek. Bu duyuru, her iki ürünün de özelliklerinin ve kullanıcı dostu tasarımlarının ne olduğunu gösteren bir fırsat sunacak.

Teşekkürler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler