Google Tensor çip ailesi için yeni iddia

Google Tensor çip ailesi için yeni iddia

ABONE OL
09 Temmuz 2023, 15:15:16

Google, Pixel cihazlarında hayat vermek için Google Tensor serisi çiplerini kullanıyor. Bu çipler, Samsung’un Exynos çipleri temel alınarak tasarlanıyor ve üretimi yine Samsung tarafından gerçekleştiriliyor. Ancak, Google’ın daha fazla söz sahibi olmak için bu kurulumu yeniden yapılandırmayı planladığı iddia ediliyor. Bu bağlamda, Google Tensor G3 işlemcisi Pixel 8 serisinde kullanılacak ve büyük değişikliklere tabi tutulması için zaman oldukça geç. İddialara göre, Google’ın Tensor G4 ile çip tasarımında kapsamlı değişikliklere gideceği ve bu çiplerin Pixel 10 serisinde kullanılacağı belirtilmişti. Ancak, Amerikan ve Hintli ekipler arasındaki koordinasyon zorlukları ve yüksek personel devri sebebiyle bu planların gerçekleşmeyebileceği söyleniyor.

Eğer bu söylenti doğruysa, Google’ın Samsung’a olan bağımlılığı devam edecek ve Tensor G4 ve Pixel 10 serisinde yine Samsung’un Exynos çipleri kullanılacak. Ancak, Tensor G5 kod adıyla anılan bir çipin 2025’te hazır olacağı ve Google’ın tamamen kendi tasarımını kullanacağı da belirtiliyor. Bu çipin 3 nm tasarımıyla TSMC tarafından üretileceği konuşuluyor. Bu gelişmeler, Google Tensor serisi işlemciler ve Pixel serisi cihazlar için yeni bir dönemin başlayabileceğini gösteriyor.

Yukarıdaki bilgiler spekülasyonlardan ibaret olup, Google Tensor serisi hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, çip tasarımının tamamen Google’ın kontrolünde olması, gelecekteki cihazlarda daha fazla yenilik ve gelişme beklenmesine olanak sağlayabilir. Google’ın bu alanda yaptığı çalışmaları yakından takip etmek, Pixel serisi cihazlardan maksimum verimlilik ve performans elde etmek için önemlidir.

Overall, as a content writer, it is essential to incorporate effective SEO strategies into the content to ensure better visibility and reach. This can be achieved by using relevant keywords, optimizing meta-tags, headers, and incorporating internal and external links. Additionally, providing valuable and informative content to the target audience can help in building credibility and attracting more traffic to the website.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler