iOS 17 public beta nasıl indirilir ve yüklenir?

iOS 17 public beta nasıl indirilir ve yüklenir?

ABONE OL
13 Temmuz 2023, 02:19:41

iOS 17 için ilk public beta sürümü kullanıma sunuldu. Eğer Kişi Posterleri, Beklemede modu ve bunun gibi daha birçok yeniliği deneyimlemek için sonbaharı beklemek istemiyorsanız, bu sürümleri hemen indirebilirsiniz. Ancak doğal olarak, risklerin olduğunu kabul etmeniz gerekiyor. Aşağıdaki adımları takip ederek iPhone’unuza iOS 17 public beta sürümünü kurabilirsiniz.

Başlamadan önce bir hatırlatma yapmakta fayda var. Beta yazılımları doğal olarak henüz tamamlanmamıştır ve hatalar içerebilir. Apple’ın public beta sürümleri genellikle oldukça kararlı olsa da, bunları sürekli kullandığınız ana cihazınıza yükleme konusunda iki kere düşünmenizde fayda var. Üstelik bunlar, son sürümde olacak tüm özellikleri içermeyebilir. Kullandığınız uygulamalara bağlı olarak deneyiminiz diğerlerinden farklı olabilir. Son olarak, yüklemeye karar verirseniz, işlerin kötü gitmesi ihtimaline karşı cihazınızın verilerini yedeklemenizde fayda var.

iOS 17’de Ne Yenilikler Var?

Yeni iOS sürümünde birçok yenilik bulunuyor. Güncellemeyle birlikte, Günlük uygulaması, güvenlik özelliklerinde iyileştirmeler, Beklemede modu, daha görsel görünen Kişi Posterleri, gelişmiş otomatik düzeltme ve canlı sesli mesajlarınızın metne dökülmesi gibi özellikler sunuluyor. Ayrıca, çıkartma ve AirDrop güncellemeleri, klavye geliştirmeleri ve “Hey Siri!” yerine sadece “Siri!” şeklinde seslenme gibi farklı yenilikler de mevcut.

iOS 17 ile Uyumlu Cihazlar

iOS 17 public beta sürümü aşağıdaki cihazlara yüklenebilir:

  • iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max
  • iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR
  • iPhone SE (ikinci nesil veya daha yeni)

iPhone X, iPhone 8 veya iPhone 8 Plus iOS 17 ile uyumlu olmadığından, bu cihazlara yüklenemiyor.

iOS 17 Public Beta Nasıl Yüklenir?

  • iPhone’unuzun Safari tarayıcısında Apple’ın beta yazılım portalına gidin ve Apple Kimliğinizle kaydolun veya oturum açın.
  • Henüz kaydetmediyseniz iOS cihazınızı kaydedin. Bu işlem, uzun bir Kullanıcı Sözleşmesi’ni kabul etmeyi içerir.
  • Kaydolduktan sonra, telefonunuzun içeriğini yedeklediğinizden emin olmak için bir hatırlatıcı mesajı göreceksiniz. Böylece, gerektiğinde önceki bir duruma geri dönebilirsiniz.
  • Apple Beta Yazılım Programı’na kaydolduğunuz Apple Kimliğiyle iPhone’unuza giriş yaptığınızdan emin olun.
  • Bütün bu adımları tamamladıktan sonra, yazılımı normal bir güncelleme gibi Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne giderek yüklemeye başlayabilirsiniz. Karşınıza “Beta Güncellemeleri” başlığı çıkacak. Bu seçeneği seçin ve burada yer alan “iOS 17 Public Beta” seçeneğini işaretleyerek yüklemeyi başlatın.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler