Emmy 2023 adaylıklarına HBO damga vurdu

Emmy 2023 adaylıklarına HBO damga vurdu

ABONE OL
13 Temmuz 2023, 14:42:11

Türkiye’de televizyon dizileri büyük bir ilgiyle takip edilmektedir. ABD Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen Emmy ödülleri, her yıl heyecanla beklenen bir etkinlik haline gelmiştir. Emmy 2023 adayları açıklandı ve bu yıl en çok ödüle talip olan diziler arasında başı HBO’nun yapımları çekiyor. Özellikle Succession, The Last of Us ve The White Lotus adlı diziler adaylık sayılarıyla dikkat çekiyor.

Succession, en fazla ödüle aday olan dizi olarak karşımıza çıkıyor. Tam 27 dalda aday olan Succession, izleyiciler tarafından da büyük beğeni toplayan bir yapım olmuştur. Başrol oyuncuları Brian Cox, Kieran Culkin, Jeremy Strong ve Sarah Snook, performanslarıyla en iyi erkek ve kadın oyuncu kategorilerinde aday gösterilmiştir. Ayrıca dizi, en iyi drama dalında da ödül için yarışacak.

HBO’nun bir diğer yapımları The Last of Us ve The White Lotus da adaylık listesinde önemli bir yer tutuyor. The Last of Us, 24 dalda ödül için yarışacakken, Pedro Pascal ve Bella Ramsey gibi başarılı oyuncular da aday gösterilmiştir. The White Lotus ise 23 dalda ödül için adaylık elde etmiştir. Bu üç dizi arasındaki rekabet büyük bir merakla beklenmektedir.

Emmy ödüllerinde en iyi drama ve komedi dizileri de ayrı bir heyecan yaratmaktadır. Bu yılın en iyi drama dizisi adayları arasında Andor, Better Call Saul, The Crown, House of the Dragon, The Last of Us, Succession, The White Lotus ve Yellowjackets yer almaktadır. Komedi kategorisinde ise Abbott Elementary, Barry, The Bear, Jury Duty, The Marvelous Mrs. Maisel, Only Murders in the Building, Ted Lasso ve Wednesday gibi diziler adaylık elde etmiştir.

Emmy 2023 ödüllerinde ayrıca en iyi mini dizi, erkek drama oyuncusu, kadın drama oyuncusu, erkek komedi oyuncusu ve kadın komedi oyuncusu gibi birçok kategori bulunmaktadır. Ödül için yarışacak yapımlar ve oyuncular arasında oldukça çekişmeli bir rekabet yaşanması beklenmektedir.

Emmy ödülleri, televizyon dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olarak kabul edilmektedir. Bu ödülleri kazanan yapımlar ve oyuncular, kariyerlerine büyük bir ivme kazandırmaktadır. Türk dizilerinin de yurt dışında büyük bir takipçi kitlesi olduğu düşünülürse, Emmy ödüllerinde Türk yapımlarının da yer almasının kısa bir süre sonra gerçekleşmesi muhtemeldir.

Kaynak: [teknoblog.com](https://www.teknoblog.com/the-last-of-us-sezon-finaliyle-rekor-kirdi/)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler