Mcdodo mobil aksesuarlara garanti getiriyor

Mcdodo mobil aksesuarlara garanti getiriyor

ABONE OL
13 Temmuz 2023, 20:44:50

Mcdodo Mobil Aksesuar Markası Türkiye’de Büyümeye Devam Ediyor

Mcdodo, global mobil aksesuar markası olarak Türkiye pazarında hızla büyümeye devam ediyor. Şirket, Ağustos ayı itibariyle Türkiye’de ilk olacak iki yeni uygulamayı başlatarak dikkatleri üzerine çekiyor. GaN teknolojisiyle üretilen 100, 120 ve 140W’lık hızlı şarj adaptörleri, 5 yıl sınırsız garanti ile tüketicilere sunulacak. Ayrıca adaptörlerin neden olabileceği olumsuz durumlar için tüketiciler sigortalanarak güvence altına alınacak.

Türkiye’de faaliyet gösteren Mcdodo, Metro İletişim çatısı altında hizmet vermektedir. Şirket, bu yıl hedeflerini ve sunduğu yenilikleri bir basın toplantısıyla duyurmuştur. Hedeflerini yıllık 450 bin adetlik ürün satışı gerçekleştirerek bu yıl 4 kat büyümek olarak belirleyen Mcdodo, Türkiye’nin en büyük üç pazarından biri olmayı hedeflemektedir. Ayrıca Türkiye, bazı Avrupa ülkelerinin satış operasyonlarının yönetileceği bir merkez haline gelecektir.

Mcdodo Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uçurum, Türkiye’nin en çok satan üç markadan biri olan Mcdodo’yu 2024 yılında liderliğe taşımayı hedeflediklerini ifade etmiştir. Uçurum, 2023 yılında 300 milyon TL’lik bir ciro ve 450 bin ürün satışı hedefleyen şirketin, Mcdodo dünyasında Çin ve Endonezya ile birlikte ilk üç marka arasında yer aldığını belirtmiştir. Şirketin dünya genelinde 150’den fazla ülkede bulunduğunu ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen ülkelerinden biri olduğunu vurgulayan Uçurum, 2024 yılından itibaren Almanya başta olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinin satış operasyonlarını da Türkiye’den yöneteceklerini söylemiştir. Türkiye pazarında ise hedeflerinin gelecek yıl zirveye çıkmak olduğunu belirtmiştir.

Mcdodo, adaptör ve powerbank’ler için garanti zorunluluğu olmayan sektörde bir ilke imza atmaktadır. Türkiye’de ilk kez GaN teknolojisine sahip adaptörler 5 yıl sınırsız garantiyle tüketicilere sunulmaktadır. Ayrıca adaptörlerin neden olabileceği olumsuz durumlar için üçüncü şahıs mali sorumluluk sigortası da sunulacak. Bu sayede kullanıcı hataları dışında üretim hatalarının neden olduğu zararlar da sigortalanmış olacaktır.

Mcdodo Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uçurum, şirketin döviz bazında zam yapmayacağını ve KDV artışının da fiyatlara yansımayacağını açıklamıştır. Şirket, KDV artışını üstlenecek ve fiyatları sabit tutacaktır. Ayrıca Mcdodo, Türkiye’de üretim tesisleri kurma çalışmalarını sürdürmektedir. 2025 yılında Avrupa projesi ile birlikte Türkiye üzerinden ihracat yapmayı hedefleyen şirket, Türkiye’nin aksesuar pazarının dünya genelinde yaşanan ekonomik durgunluğa rağmen büyümeye devam ettiğini belirtmektedir. Teknolojik gelişmeler ve mobil hayatın yaygınlaşmasıyla birlikte her geçen gün büyüyen mobil aksesuar pazarının Türkiye’de 40 milyon adet ve 20 milyar TL’lik bir büyüklüğe ulaşması beklenmektedir.

Mcdodo Aksesuar Trendleri Hakkında Bilgi Verdi

Mcdodo, tüketicilerin akıllı telefonları için tercih ettikleri aksesuarları analiz etmekte ve yeni trendlere uygun ürünler sunmaktadır. Türkiye’de tüketiciler, telefonlarına uyumlu kablo, adaptör, kılıf, kırılmaz cam ve kulaklık gibi aksesuarlar tercih etmektedir. Kadın kullanıcıların sayısının artmasıyla birlikte bu yıl içerisinde kadınlara özel pudra renklerde kablolar, powerbank’ler ve kulaklıklar sunularak rekabette bir adım öne geçilmek istenmektedir. Kadın kullanıcı oranının yüzde 220 arttığı göz önüne alındığında, bu stratejinin başarılı olması beklenmektedir.

Fiyatları 100 bin TL’ye ulaşan akıllı telefonlara sahip tüketiciler, cihazlarını koruyabilme amacıyla yüksek koruma sağlayan kılıflar ve ekran koruyucularını tercih etmektedir. Akıllı telefon fiyatlarındaki artışa bağlı olarak bu alandaki ürünlerin satışları da artmaktadır.

Sonuç olarak, Mcdodo Türkiye’de hızla büyüyen bir mobil aksesuar markası olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Yenilikçi ürünleri ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla Türkiye pazarında liderlik pozisyonunu h

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler