Epic Games Store Önemli Bir Yeniliğe İmza Atıyor

Epic Games Store Önemli Bir Yeniliğe İmza Atıyor

ABONE OL
29 Kasım 2022, 11:45:22

Takvimler 2022 yılını gösterdiğinde dijital oyun mağazası Steam’e rakip olarak bu sektöre merhaba diyen Epic Games Store önemli bir yeniliğe imza atıyor.Video oyun haberciliğinin günümüze taşınan en önemli markalarından biri konumuna gelen Epic Games Store adından daha fazla sıklıkla bahsedilecek bir yeniliğe imza atmaya hazırlanıyor. Konu ile ilgili Epic Games CEO’su Tim Sweeney, heyecanlandıran açıklamayı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.

Yakın Zamanda iOS ve Android Platformunda Olacak!

CEO Sweeney, yaptığı açıklamada, “Yakın bir zaman dilimi içerisinde iOS ve Android cihazlarda Epic Games yer alacak. Bu atılımın geniş bir çevreye ulaşacağını ve bu konuda yardımcı olacağına inancımız var. Fortnite’ın gücüyle yakın bir gelecekte bilgisayarda oluşacak tabanı mobil sistemine de kaydırmak istiyoruz.” İfadelerine yer verdi. Tüm yazılım ve geliştirici desteklerine de açık olduklarını ifade eden Epic Games CEO’su Sweeney, “Kapılarımızı tüm geliştirici insanlara açıyoruz, sektöre hizmet etme arzumuz var. Oyun sistemine yeni bir yüz, yeni bir heyecan ve alternatif sunmaya çalışıyoruz.” dedi.Mobil cihazlarda daha fazla olmayı benimseyen Epic Games Store, 2018 yılında Android cihazlarda yer almayı hedefliyordu. Uzayan çalışmalar 2019 yılında da tamamlanmayınca 2020 yılının kendileri için kritik bir eşik olarak görüyor.Bilindiği üzere Epic Games Store, Borderlands: The Handsome Collection oyununu 4 Haziran tarihine kadar ücretsiz. Aynı zamanda Borderlands 2 ve Borderlans: The Pre-Sequel’i gibi oyunlar da 4 Haziran tarihine kadar ücretsiz.Öte yandan sizlere duyurduğumuz 13 Ağustosta A Total War Saga: Troy oyunu da yine ücretsiz bir şekilde Epic Games Store’dan indirilebilecek.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler