Gmail üzerinden toplantı ayarlamak kolaylaşıyor

Gmail üzerinden toplantı ayarlamak kolaylaşıyor

ABONE OL
16 Temmuz 2023, 19:41:03

Gmail, toplantı ayarlama sürecini kolaylaştıran yeni bir özelliğini kullanıcılarına sunuyor. Bu özellik, kullanıcıların e-posta yazarken takvimlerini doğrudan erişebilmelerini sağlıyor. Artık e-posta yazarken altta bulunan araç çubuğunda bir takvim ikonu yer alacak. Bu ikona tıkladığınızda karşınıza “Uygun olduğunuz zamanları önerin” ve “Etkinlik oluşturun” seçenekleri çıkacak.

“Uygun olduğunuz zamanları önerin” seçeneği, toplantı için uygun olan zamanları seçmenizi ve paylaşmanızı sağlıyor. Takvim ikonuna tıkladığınızda, ekranda Google takvimini açacak ve kendiniz için uygun olan zamanları seçebileceksiniz. Bu zamanları e-postaya ekleyebilir ve karşı tarafa gönderebilirsiniz. Karşı taraf da kendi uygun zamanını e-posta üzerinden işaretleyerek size bir takvim daveti gönderecektir.

Diğer bir seçenek ise “Etkinlik oluşturun” seçeneğidir. Bu seçenek, toplantılar için ufak ama önemli bir organizasyonel değişiklik getiriyor. Daha önce, bu özelliği üç nokta ikonunun menüsünde bulabilirken, artık ana araç çubuğunda da bulabileceksiniz. E-posta yazarken bir etkinlik oluşturursanız, alıcının bilgileri otomatik olarak doldurulacak ve e-postada bir etkinlik özeti yer alacak.

Bu yeni özellik, Rapid Release kullanıcıları için önümüzdeki iki hafta içinde kullanıma sunulacak. Diğer Gmail kullanıcıları ise ağustos ayının ilk yarısından itibaren bu özelliği kullanabilecekler. Önemli bir not olarak belirtmek gerekir ki, “Uygun olduğunuz zamanları önerin” seçeneği sadece birincil takvimdeki seçenekleri göstermektedir.

Gmail kullanıcılarına sunulan bu yeni özellikler sayesinde toplantı ayarlama süreci daha kolay ve hızlı hale getirilmektedir. Artık e-posta yazarken takvim erişimine sahip olacak ve uygun zamanları kolayca paylaşabileceksiniz. Bu özellik, işbirliklerini ve toplantıları organize etmeyi daha da etkili hale getirecektir. Gmail kullanıcıları, yakın gelecekte bu güncellemeyi kullanarak toplantılarını daha verimli bir şekilde planlayabilecekler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler