Xiaomi 13T telefonu FCC sertifikası aldı

Xiaomi 13T telefonu FCC sertifikası aldı

ABONE OL
16 Temmuz 2023, 22:40:40

Xiaomi 13T: Beklenen Teknik Özellikler ve Fiyat

Geçtiğimiz günlerde Xiaomi’nin 13T cihazının IMEI veritabanında göründüğünü sizinle paylaşmıştık. Şimdi ise ürün, FCC sertifikası alarak resmiyet kazandı. Mukul Sharma adlı bir tipster’ın paylaştığı FCC belgelerine göre, Xiaomi 13T MIUI 14 işletim sistemiyle önceden yüklenmiş halde gelecek ve NFC, 5G, Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth ve GNSS gibi bağlantı özelliklerine sahip olacak.

Xiaomi 13T Teknik Özellikleri

Xiaomi 13T, 8 GB RAM ve 256 GB depolama birimiyle sunulacak, Pro versiyonunun ise 12 GB RAM ve 512 GB depolama seçeneğiyle piyasaya sürülmesi bekleniyor. Cihazda 6.7 inç büyüklüğünde AMOLED panel bir ekran olacak ve 144 Hz ekran tazeleme hızı sunacak. Ayrıca, Xiaomi 13T’nin 67W hızlı şarj desteğiyle donatılmış 5000 mAh pil kapasitesine sahip olması bekleniyor.

Xiaomi 13T Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Xiaomi 13T’nin fiyatının 599 Euro seviyesinden başlaması bekleniyor ve ürünün 1 Eylül tarihinde global olarak piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ayrıca, cihazın Dimensity 9200+ yonga setiyle güçlendirileceği belirtiliyor. Bu ayrıntılar sayesinde ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olmuş olduk ve artık kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler