Yeni dönemin kapılarını aralayan oyun servisi

Yeni dönemin kapılarını aralayan oyun servisi

ABONE OL
17 Temmuz 2023, 19:57:13

Microsoft, Xbox Live Gold’ı yeni Xbox Game Pass Core aboneliğiyle değiştiriyor. Bu yeni paket, Xbox online konsol çok oyunculu desteğini, fırsatları ve indirimleri içeriyor. Ayrıca, Gears 5, Forza Horizon 4 ve Psychonauts 2 dahil olmak üzere 25’ten fazla oyunu daha küçük boyutlu bir katalogla sunacak. Xbox Live Gold üyeleri 14 Eylül’de otomatik olarak Xbox Game Pass Core’a aktarılacak. Hizmet, Xbox Live Gold ile aynı fiyatlandırmaya sahip olacak ve Türkiye’de henüz mevcut değil.

Microsoft, Xbox Game Pass Core’un eklenmesiyle birlikte Games with Gold hizmetini 1 Eylül’de sonlandıracak. Bu hizmet, Xbox sahiplerinin her ay ücretsiz oyunlar almasını ve içerik kütüphanesine eklemesini sağlıyordu. Xbox 360 oyunları kalıcı olarak kütüphanede kalacak, ancak Xbox One oyunları Xbox Game Pass Core veya Game Pass Ultimate aboneliğine devam etmek zorunda kalacak.

Microsoft, Game Pass Core içerisinde sunulan 25’ten fazla oyunu Games with Gold’ın yerini alacak şekilde tasarladı. Her yıl yeni oyunların eklenmesi planlanıyor ve başlangıçta Among Us, Descenders, Dishonored 2, Doom Eternal, Fable Anniversary, Fallout 4, Fallout 76, Forza Horizon 4, Gears 5, Grounded, Halo 5: Guardians, Halo Wars 2, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Human: Fall Flat, Inside, Ori and the Will of the Wisps, Psychonauts 2, State of Decay 2 ve The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited gibi oyunlar bulunacak.

Xbox Game Pass Core, çevrimiçi çok oyunculu oyunları içeren bir pakettir. Bununla birlikte, daha yüksek fiyatlı olan düzenli Xbox Game Pass bu hizmeti içermemektedir. Xbox Game Pass Ultimate’a ihtiyaç duyulacak. Microsoft, Xbox Live Gold ile Game Pass aboneliği gerekliliği konusundaki potansiyel kafa karışıklığını çözmemiş ve yeniden markalaşma durumu daha da karmaşık hale getirebilir.

Xbox Game Pass Core’un eklenmesi, Microsoft’un Xbox Game Pass aylık fiyatlarını artırmasından kısa bir süre sonra gerçekleşti. Xbox Game Pass Ultimate fiyatı aylık olarak 120 TL’ye çıktı. Temel Xbox Game Pass for Console ve PC Game Pass fiyatları ise Türkiye’de aylık 79 TL’ye yükseldi.

Microsoft ayrıca Xbox Game Pass Friends & Family planını Ağustos ayında sonlandırmayı planlıyor. Bu plan, sekiz ülkeye yayılmıştı, ancak Microsoft bunun bir önizleme programı olduğunu kabul etti ve 15 Ağustos’ta sona erecek. Geri dönüşle ilgili herhangi bir bilgi henüz verilmedi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler