Twitter Mavi Tik Alma İşlemleri – Mavi Tik Nasıl Alınır?

Twitter Mavi Tik Alma İşlemleri – Mavi Tik Nasıl Alınır?

ABONE OL
29 Kasım 2022, 11:47:12

Sosyal medyanın en büyük platformlarından birisi olan Twitter, şu sıralar mavi tık ile gündeme gelmeye devam ediyor. Twitter mavi tik alma işlemlerini bilmeyen birçok insan, mavi tik başvurusunda bulunsa da geri dönüş alamıyor. Peki Twitter mavi tik nedir, ne işe yarar ve nasıl alınır?

Twitter Mavi Tik Nedir?

Twitter hesaplarına tanımlanan mavi tik, hesabın gerçek bir kişiye ait olduğunu ve kurumsal bir yapıda bulunduğunu simgeler. Mavi tik sahibi hesaplar genellikle ünlü kişilerde ve tanınmış kurumlardan oluşurken, hesaplar daha da prestijli bir duruşa sahip olur. Ancak, Twitter bünyesinde mavi tik rozetini almak hiç de kolay değildir.

Twitter Mavi Tik Ne İşe Yarıyor?

Twitter mavi tik rozeti, hesabın yalnızca gerçek kişiye ait olduğunu ve kurumsal bir kimliğe sahip olduğunu belirler. Eğer kendi hesabınıza mavi tik alırsanız, aynı zamanda hesabın oldukça kurumsal ve prestijli göründüğünü de anlayabilirsiniz. Mavi tik rozetli bir hesaba sahip olmanız için de, Twitter’ın sizden istediği belgeleri eksiksiz şekilde göndermeniz gerekir.

Twitter Mavi Tik Alma İşlemleri

Twitter mavi tik alma işlemlerini yapmadan önce, profilinizle ilgili dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunuyor. Peki, mavi tik başvurusu yapmadan önce hangi durumlara dikkat etmek gerekir?

  • Hesabınız, mutlaka telefon onaylı olmalıdır.
  • Hesabınızın e-posta adresi doğrulanmış olmalıdır.
  • Twitter’da size özel olarak tanımlanan biyografi kısmını eksiksiz doldurmalısınız.
  • Yüzünüzü net bir şekilde tanımlayan profil resmi eklemelisiniz.
  • Hesabınıza doğum tarihinizi girmiş olmanız gerekir.
  • Herhangi bir marka ile (vasıfsız veya basit olsa bile) çalışma yapıyor olmalısınız.
  • Hesapta kullandığınız isim ve soyisim, gerçek olmalıdır. Sahte hesaplarla mavi tik başvurunuz onaylanmaz.

Hesabınızdaki etmenlere dikkat ettikten sonra verification alanından, mavi tik başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuruyu yaparken sizden istenen alanları eksiksiz doldurmalı, neden popüler olmak istediğinizi ve neden rozet almak istediğiniz net bir biçimde anlatmalısınız. Eğer aşırı düzensiz bir profile sahipseniz, daha önce tanınmışlık durumunuz yoksa mavi tik almanız fazlasıyla zor olacaktır.Mavi tik rozetini alamayacağınızı düşünseniz bile, evrakları eksiksiz doldurarak yine de bir deneme yapabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler