OnePlus 12R tanıdık bir tasarımla gelecek

OnePlus 12R tanıdık bir tasarımla gelecek

ABONE OL
21 Temmuz 2023, 19:10:31

OnePlus 12R: Tanıtım Tarihi ve Özellikleri

Teknoloji dünyasının merakla beklediği OnePlus 12’nin aralık ayında Çin’de tanıtılması ve ocak ayında dünya genelinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak OnePlus, sadece bu telefonla yetinmeyerek üst segmentte konumlanan bir cihaz daha kullanıcılarla buluşturacak. Bu cihazın adı OnePlus 12R olacak.

OnePlus 12R’nin tasarımına dair sızdırılan görseller, OnLeaks ve MySmartPrice tarafından paylaşıldı. Bu yeni modelin, ocak ayında tanıtılacak Ace 2 Pro modelinden farklı bir tasarıma sahip olacağı söyleniyor. Öte yandan, OnePlus 11R’in temelini Ace 2 modelinin oluşturduğunu hatırlatmakta fayda var.

Söylentilere göre, OnePlus 12R’nin gücünü Qualcomm Snapdragon 8 Serisi’nden alacak olan bir işlemciyle sağlayacak. Bunun yanı sıra, 16 GB’a kadar RAM seçenekleri sunacak olan cihaz, kullanıcılara 256 GB’a kadar depolama alanı sunacak. Öte yandan, OnePlus 12 modeli asıl amiral gemisi olarak Snapdragon 8 Serisi’nin üçüncü nesil işlemcisiyle gelecek.

OnePlus 12R ve OnePlus 11R arasındaki farklardan biri kamera sistemi olacak. OnePlus 12R, 32 megapiksel çözünürlüklü bir sensör sayesinde 2x optik zoom yapabilme özelliğine sahip olacak. Ayrıca, 50 megapiksel ana kamera ve 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera da bu sistemde yer alacak. Bu özellikler, kullanıcılara yüksek kaliteli fotoğraf ve video deneyimi sunacak.

OnePlus 12R’nin en dikkat çeken özelliklerinden biri ise pil kapasitesi olacak. OnePlus, bu yeni modelde pil kapasitesini yüzde 10 artırarak 5500 mAh seviyesine çıkaracak. Ayrıca, pilin 100W hızında şarj olabileceği belirtiliyor. Bu sayede, kullanıcılar daha uzun süreli kullanım imkanı bulacaklar. Telefonun diğer özellikleri arasında ise 120 Hz yenileme hızına sahip, 6.7 inç 1.5K kavisli ekran bulunuyor.

Sonuç olarak, OnePlus 12R’nin OnePlus kullanıcılarına daha fazla seçenek sunacağı ve üstün özellikleriyle dikkat çekeceği söylenebilir. Detayları OnePlus’un resmi tanıtımıyla öğrenmek için aralık ayını sabırsızlıkla beklememiz gerekiyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler