Galaxy Z Flip 5 özellikleri ve ön inceleme

Galaxy Z Flip 5 özellikleri ve ön inceleme

ABONE OL
31 Temmuz 2023, 00:42:22

Samsung, son etkinliğinde yeni katlanabilir telefon modellerini tanıttı. Galaxy Z Flip 5, seleflerine göre daha büyük bir kapak ekranına sahip. Kapalı durumdayken cepte veya çantada kolaylıkla taşınabilen telefon, açıldığında normal bir akıllı telefon haline geliyor. Telefonun dayanıklılığı yüksek ve suya dayanıklıdır. Ayrıca, telefonun esnek mod özelliği sayesinde kapak ekranının alt kısmı kontrol paneli gibi kullanılabilir.

Galaxy Z Flip 5’in dışarıdaki kapak ekranı da yenilenmiştir. Ekran daha büyük olup telefonu açmadan büyük bir ana ekran görünümüne erişmek mümkündür. Ayrıca, kapak ekranı üzerinden mesaj gönderme, arama yapma gibi işlemler gerçekleştirilebilir. Telefonun kapak ekranı, Google Maps, Netflix ve YouTube gibi uygulamalara erişimi sağlayan bir panele de sahiptir. Ayrıca, telefonun dışarıdaki küçük ekranı video izlemek için yeterli alan sunmaktadır.

Galaxy Z Flip 5’in selfie çekimlerinde kapak ekranı bir vizör olarak kullanılabilir. Ekranın büyüklüğü arttığı için kendini çekmek daha kolay hale gelir. Telefonun arka kameraları ise kaliteli selfie fotoğraflar çekme imkanı sunar. Telefonun içerisindeki katlanabilir ekran, daha sığ bir oluk ve daha az belirgin bir kırışığa sahiptir. Ekran, canlı renkler ve yüksek parlaklık gibi özelliklere sahiptir.

Galaxy Z Flip 5, Snapdragon 8+ Gen 2 for Galaxy işlemciyle güçlendirilmiştir. Depolama alanı seçenekleri mevcuttur ve hızlı şarjı destekleyen bir pili bulunmaktadır. Telefon ayrıca kablosuz şarj ve ters kablosuz şarj özelliklerini de desteklemektedir.

Galaxy Z Flip 5, 26 Temmuz tarihinden itibaren Türkiye’de ön siparişe açılacak ve 18 Ağustos’tan itibaren genel satışa sunulacak. Telefon Mint, Graphite, Cream ve Lavander renk seçenekleriyle piyasaya sürülecek. Ayrıca, telefon için bir dizi aksesuar da mevcut olacak.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler