Twitter merkez binasına yapılan X logosu komşuların tepkisini topladı

Twitter merkez binasına yapılan X logosu komşuların tepkisini topladı

ABONE OL
31 Temmuz 2023, 20:58:37

Elon Musk’un ani bir kararıyla Twitter’ın logosu değiştirilmiş ve uzun yıllardır kullanılan ünlü kuş ikonunun yerine X ikonu kullanılmıştı. Bunun ardından platform, hızlı kararlar ve değişiklikler yapmaya devam ederek bu sefer San Francisco’daki merkez binasına X logosunu yerleştirdi.

San Francisco’daki merkez binasında dev bir X logosu gören bazı komşular, durumdan şikayetçi oldu. Merkez binasına yerleştirilen parlak logo, komşuları rahatsız ettiği ve X işaretinin aynı zamanda antipatik bulunduğu iddia ediliyor.

Daha önce şirketin Twitter logosu ve mavi kuş logosunun binanın yan tarafından kaldırılmasına izin verilmediğinden dolayı X logosu tepesine yerleştirildi. Tabela, parlak bir şekilde durmasının yanı sıra adeta yanıp sönen bir diskotopu gibi görünebiliyor. Bu durum insanların rahatsız olmasına neden oluyor. Bir kullanıcı, logonun ışığının doğrudan yatak odasına girdiğini ve bundan çok rahatsız olduğunu belirtti. Bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği ise merak konusu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler