Google Asistan yapay zekâ ile güçlenecek

Google Asistan yapay zekâ ile güçlenecek

ABONE OL
01 Ağustos 2023, 23:23:02

Yapay Zekâ ile Tanışmaya Hazırlanın: Google Asistan Üretkenliğe Odaklanıyor

Yapay zekâ teknolojilerinin geliştirilmesi hız kesmeden devam ederken, birçok kişi bu teknolojiyi kullanarak hayatlarını kolaylaştıran dijital asistanlarla tanışmaya başladı. Bu doğrultuda, Google Asistan da üretken yapay zekâ tabanlı özellikler sunarak kullanıcı deneyimini daha da geliştirmeyi hedefliyor. Axios sitesi tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre, Google şirketinde bu değişiklik için hazırlıklar yapılmakta.

Google Asistan’ın başkan yardımcısı Peeyush Ranjan ve ürün direktörü Duke Dukellis, planlanan değişimi Asistan ekibine şu sözlerle anlattı: “Kullanıcılarımıza yüksek kaliteli, önemli ürün deneyimleri sunmak için çalışmalıyız. Ayrıca, yapay zekânın insanların hayatlarını dönüştürme potansiyeline de inanıyoruz ve LLM teknolojisi ile desteklenen güçlü bir Asistan’ın nasıl görüneceğini keşfetmek için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.”

Google, mobil cihazlarda yapay zekâ destekli Asistan deneyimi sunmak için çalışmalarına başladığını da duyurdu. Ancak, bu teknolojinin akıllı ev cihazlarına ne zaman entegre edileceği veya bu güncellemelerin nasıl görüneceği hakkında herhangi bir zaman çizelgesi belirtilmedi. Google ayrıca, Asistan kullanıcılarıyla sohbet etmek veya tamamen orijinal bir şey denemek için AI sohbet robotu Bard’ı kullanabileceğini belirtti.

Google Asistan için yapılan bu hazırlıkların aynı zamanda yeniden yapılanmayı da beraberinde getireceği ifade ediliyor. Şirketin iç ayarlarında bazı değişiklikler yapıldığı ve bu değişikliklere bağlı olarak sınırlı sayıda çalışanıyla yollarının ayrıldığı konuşuluyor.

Yapay zekâ teknolojilerindeki gelişmeler, Google Asistan’ın üretkenlik odaklı yeteneklerini güçlendirecek gibi görünüyor. Kullanıcıların daha verimli ve etkili bir Asistan deneyimi yaşayabilmesi için yapılan bu değişikliklerin ne zaman tamamlanacağı ise merakla bekleniyor. Google’ın yapay zekâ teknolojisi ile donatılmış Asistanı, kullanıcıların günlük yaşantılarını kolaylaştırma potansiyeli taşıyor ve gelecekteki yapay zekâ yeniliklerinden de önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Her geçen gün gelişen yapay zekâ teknolojileri, insan hayatını daha da kolaylaştırmak için heyecan verici fırsatlar sunmaya devam ediyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler