Acer Predator XB273UZ 27″ 2K IPS Monitörü Avrupa’da Çıkıyor

Acer Predator XB273UZ 27″ 2K IPS Monitörü Avrupa’da Çıkıyor

ABONE OL
02 Ağustos 2023, 15:28:11

Acer Predator XB273UZ: Yüksek Performanslı 27″ 2K IPS Monitör

Acer, monitör kategorisindeki başarısını sürdürerek Avrupa pazarına yepyeni bir ürün sunuyor: Acer Predator XB273UZ. Bu 27 inçlik 2K IPS monitör, oyun tutkunlarının beklentilerini fazlasıyla karşılayacak özelliklere sahip.

Yüksek yenileme hızıyla dikkat çeken Acer Predator XB273UZ, 144 Hz desteğine sahip olmasının yanı sıra DP veya Type-C bağlantıları ile 270 Hz’a kadar hız aşırtma moduna çıkabiliyor. G-Sync ve AMD FreeSync uyumluluğu sayesinde oyun deneyimi kesintisiz ve akıcı bir şekilde yaşanıyor.

Bu monitör modelinin en çarpıcı özelliklerinden biri doğal parlaklık değeri olan 400 nit’tir. Bu sayede canlı, keskin ve canlı renklere sahip görüntüler elde edilir. Yüksek kontrast oranı olan 100.000.000:1, ayrıntıların ve görsellerin en iyi şekilde görülmesini sağlar. Ayrıca, hızlı 1 ms tepki süresiyle oyunlarda güncellemelerin anında gerçekleşmesi sağlanır.

Acer Predator XB273UZ’un geniş bağlantı seçenekleri kullanıcılarına esneklik sunuyor. DP, HDMI, dört adet USB 3.0 bağlantı noktası, USB Hub, USB Type-C ve USB-B giriş konektörleri ile çeşitli cihazlar kolayca bağlanabilir. Dahili 2W x 2 hoparlörler sayesinde kaliteli ses deneyimi yaşanırken, eğme, döndürme ve yükseklik ayarı özellikleriyle monitörün konumu kolayca ayarlanabilir. Bu da kullanıcıların tercihlerine göre monitörü optimize etme imkanı sunar.

Acer Predator XB273UZ ayrıca enerji tasarruflu bir üründür. Açık modunda 30 W güç tüketimi sağlarken, bekleme ve kapalı modunda enerji kullanımını minimuma indirir. Bu sayede kullanıcılar hem çevre dostu bir ürün kullanmış olur, hem de enerji faturalarını azaltır.

Acer Predator XB273UZ, kaliteli performansıyla dikkat çeken bir ürün olup 649 € fiyat etiketiyle satışa sunulmuştur. Oyun tutkunları için mükemmel bir seçenek olan bu monitör, yüksek yenileme hızı, keskin görüntü kalitesi ve geniş bağlantı seçenekleriyle beklentileri karşılamak için tasarlanmıştır.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler