GTA 6 Hakkında Bilgiler Gelmeye Başladı!

GTA 6 Hakkında Bilgiler Gelmeye Başladı!

ABONE OL
30 Kasım 2022, 14:38:00

Geçtiğimiz senelerden beri beklenen GTA 6 hakkında bilgiler gelmeye başladı. Grand Theft Auto bünyesinde ortaya çıkması beklenen yeni oyunu hakkında birçok detay belli olmaya başladı. İddialara göre yeni oyunun çıkış tarihi, hikayesi, tanıtım tarihi ve onlarca şey şu an biliniyor. Peki yeni oyun ne zaman çıkacak, oyun hakkında neler biliyoruz?

GTA 6 Hakkında Neleri Biliyoruz?

Son günlerde PlayStation 5’in tanıtılmasıyla beraber en çok konuşulan oyunlar arasında GTA 5 yer alıyordu. Tabii ki eski oyunun bu kadar fazla tutulması ve sevilmesiyle beraber ‘’GTA 6 çıkacak, ne oldu?’’ sorusu da akıllara gelmeye başladı. İlk defa bu yazımızda, oyun hakkında detaylı bilgileri sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Sahiden merakla beklenen oyun ne oldu?

Öncelikle GTA 6 oyunu bekleyenler için söyleyelim ki, oyun gerçekten de güzel bir çıkış yapacak. Lakin oyunun hemen çıkış yapmasını beklemek doğru olmaz. Çünkü henüz yeni tanıtılan PlayStation 5 konsolunda bile, GTA 5 yerini alacak. Bu nedenle GTA 6 serisinin 2023 Nisan ayıyla 2024 Mart ayı arasında çıkması bekleniyor.

Take-Two Interactive Verileri Her Şeyi Açıklıyor

Bildiğiniz üzere GTA serisinin yapımcısı Rockstar, Take-Two Interactive altyapısında bulunuyor. Firma da 2023 – 2024 yılları arasında oyun tanıtımları ve ürünler için yaklaşık 89 milyon dolar tutarında bütçe ayırdı. Yüksek temalı oyunların karşımıza çıkacağını gösteren bütçe, daha farklı oyunların da ortaya çıkabileceğini gösteriyor. Yani sabırsızlıkla beklenen oyun, kesin olarak 2023 veya 2024 yılında oyun severlerle buluşacak. Kesin olarak diyoruz çünkü, ayrılan bütçede GTA 6’nın pay sahibi olacağına kesin gözüyle bakıyoruz.

GTA 6 Hakkında – Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?

GTA 6 oyunu çıkmadan önce, sistem gereksinimlerini de aşağı yukarı tahmin ediyoruz. Peki minimum ve önerilen gereksinimler nasıl olacak?

Minimum Sistem Gereksinimi

  • İşletim Sistemi: Win 10 64 bit
  • İşlemci Gücü: Intel Core i5-4460 veya AMD FX-8350
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 4 GB
  • Bellek Alanı: 8 GB
  • Depolama Alanı: 100 GB Boş Alan

Önerilen Sistem Gereksinimi

  • İşletim Sistemi: Win 10 64 bit
  • İşlemci Gücü: Intel Core i7-8700K veya AMD Ryzen R7 1700X
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 1080 Ti veya AMD Radeon RX Vega 64 Liquid
  • Bellek Alanı: 16 GB
  • Depolama Alanı: 100 GB Boş Alan

Yeni Seride Hangi Şehirler Bulunacak?

Rockstar altyapısında paylaşılan bir inceleme metnine baktığımızda, her şey çok normal görünse de aslında bir bilgi bulunuyor. İnceleme cümlelerinin baş harflerine baktığımız zaman akrostiş bir şekilde ‘’GTA6LSVCLC’’ öbeğine denk geliyoruz. Bu da demek oluyor ki yeni seride Los Santos, Vice City ve Liberty City bulunacak.

Peki Ya Oyunun Hikayesi?

Oyunun hikayesi hakkında şu an için herhangi bir bilgi veya sızıntı yer almadı. Ancak kulaktan dolma bilgilere göre, yeni oyunun hikayesi oyuncuların epeyce bir şaşırtacakmış. Şu an bu bilgilerin ne olduğunu bilmesek de, ilerleyen günlerde mutlaka öğreneceğiz.

Oyunda Başrol Kim Olacak?

Rockstar altyapısında çalışan ve sonradan ayrılan Dan Houser, yaptığı açıklamayla oyunun başrolü hakkında bilgi veriyor. Bildiğiniz üzere bugüne kadar oynadığımız tüm GTA serilerinde, başrol hep erkeklerden oluşuyordu. Yönettiğimiz erkeklerin yanı sıra, çevredeki karakterlerin de neredeyse hepsi erkekti. Firmadan ayrılan Houser ise, 2013 yılında mutlaka kadın başrolüne sahip bir oyun çıkaracaklarını söylemişti. Belki de GTA 6 oyununda başrolümüz bir kadın olabilir.

Yenilikçi bir oynanış sunacağını düşündüğümüz oyun hakkında şu an başka bilgi yer almadı. Fiyatı için de konuşmamız çok erken olacaktır. Çünkü oyun piyasaya çıktığı zaman asıl fiyatını, döviz kuru etkileyecek. Aynı zamanda ilerleyen günler için resmi duyuruları takip ederek fragman hakkında da bilgiler edinecek ve siz değerli oyun severlere bilgi vereceğiz. Şimdilik beklemede kalın.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler