Google Play Store’a Yeni Özellik Geliyor

Google Play Store’a Yeni Özellik Geliyor

ABONE OL
04 Aralık 2022, 14:19:23

Google play store’a yeni özellik geliyor. Her geçen gün kendini geliştirmek için çalışmalarına devam eden Google Play Store son günlerde ise arama işlevlerini geliştirmekle meşgul oluyor.

Play Store Android telefonlar üzerinde kullanılan ve Google tarafından sürekli olarak geliştirilen bir platformdur. Her geçen gün kendini geliştiren bir platform olan Google ya bir yeni özellik daha geliyor.

Android telefon uygulama mağazası olan ve oldukça popüler bir konumda olan Play Store düzenli olarak güncellenmeye devam ediyor. En son mart ayının sonunda arama sonuçlarında bir düzenleme yapılmıştı. Yapılan değişiklikten sonra uygulama puanlarını, boyutlarını ve indirme sayılarını ve aranma sonuçlarını görmüştük. Şimdilerde ise Google arama işlevine filtreleri getirmek için çalışma gösteriyor.

Şuanda Play Store üzerinde bir uygulama aradığınız takdirde en üstte arama teriminize göre bazı filtreleme önerileri karşınıza çıkıyor. Mesela Samsung diye arama yaptığınızda karşınıza launcher, klavye, galeri gibi şeyler karşınıza çıkıyor. Filtre desteğinin gelmesiyle beraber herhangi bir uygulamayı aradığınız takdirde genel filtreler gösterilecektir. Bu filtreler karşınıza Editörün seçimi, 4 puan ve üzeri, 4.5 Puan ve üzeri ve ayrıca yeni şeklinde olacak.

Eklenecek olan yeni seçenek sayesinde yüksek puanlı uygulamaları bulmak kolaylaşırken, yeni geliştiricilerin kendini göstermesine olanak tanıyacak gibi gözüküyor. Google tarafından sunucu üzerinden etkin olarak sunulacak olan işlev Android olan cihazlara kademeli olarak dağıtılacaktır.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler