En iyi korku filmleri açıklandı

En iyi korku filmleri açıklandı

ABONE OL
24 Mart 2023, 16:48:47

Rotten Tomates, yaklaşık 25 yıllık bir süreç boyunca kullanıcılar ve eleştirmenler tarafından verilen puanlar doğrultusunda en iyi korku filmlerini belirledi. Bu bağlamda son 25 yılda çıkmış olan en başarılı 23 korku filmi sıralamasını paylaştı. Listeye göre en iyi korku filmi Halka (The Ring) olarak seçildi. Bu filmin yüzde 98 puan alması, izleyicilerin ve eleştirmenlerin mükemmellik derecesinde beğenisini kazandığını ortaya koyuyor.

Sıralamadaki diğer filmler arasında, Vahşet (Ginger Snaps), The Orphanage ve Get Out gibi popüler filmler de yer alıyor. Bu filmlerin çoğu, zekice yazılmış senaryoları ve sürükleyici kurguları sayesinde izleyiciler tarafından beğeni toplamıştır. Ayrıca, filmlerin korkutucu atmosferleri ve karakterleri de korku türünü sevenleri memnun etmeyi başarmıştır.

Türkiye’deki korku filmi hayranlarının, sıralamadaki filmleri duyduklarında heyecanlanmaları muhtemeldir. Nitekim, sıralamada yer alan en iyi korku filmleri ülkemizde de oldukça popülerdir. Bu filmler, Türk seyircilerin de beğenisini kazanmıştır.

Sonuç olarak, Rotten Tomates’in yıllara göre en iyi korku filmleri sıralaması, korku türündeki filmler arasında seçim yaparken yol gösterici olabilir. Eğer korku türüne ilgi duyuyorsanız, mutlaka bu filmleri izlemenizi öneririz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler