Redmi Note 12 Turbo Özellikleri Belirlendi

Redmi Note 12 Turbo Özellikleri Belirlendi

ABONE OL
25 Mart 2023, 15:22:24

Redmi Note 12 Turbo: Buhar Soğutma Teknolojisi ve Yüksek Performans!

28 Mart’ta piyasaya sunulacak olan Redmi Note 12 Turbo cihazı, birçok yeniliği ile merak uyandırıyor. İlk teaser görselleri ise cihazın 3.725 milimetre kare e-spor sınıfı buhar soğutma ile donatıldığını gösteriyor. Buhar soğutma, bir termal yönetim tekniği olarak ısıyı bilgisayar işlemcisi veya grafik kartı gibi bir ısı kaynağından bir ısı emiciye aktarmak için kullanılıyor. Düz ve sızdırmaz bir hazne içinde az miktarda sıvı kullanarak hızla buharlaşan ve yoğunlaşan bir soğutma sistemi olarak öne çıkıyor. Oluşan buhar, cihazın içindeki ısıyı emerek en verimli şekilde soğutma sağlıyor. Bu özellik sayesinde Redmi Note 12 Turbo, önceki sürümden %35 daha iyi bir ısı dağılımı sağlıyor.

Redmi Note 12 Turbo cihazında bulunan yönlendirme olukları ise bu soğutma sistemi için oldukça önemli. Bu oluklar cihazın soğutma performansını arttırarak daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Bu yeniliklerle birlikte Redmi Note 12 Turbo, yüksek performansı ve ısıl stabilitesi ile öne çıkan bir cihaz haline geliyor.

Cihazın teknik özellikleri ise oldukça etkileyici. İkinci nesil Snapdragon 7+ işlemciden güç alan Redmi Note 12 Turbo, 16 GB RAM’e ve 1 TB depolama alanına sahip. Ayrıca çoğu amiral gemisi modelinde bile bulunmayan 12GB + 512GB depolama kombinasyonu ile dikkat çekiyor. 6.67 inç 1080 x 2400p çözünürlüğünde AMOLED ekranı bulunan cihaz, 120 Hz yenileme hızı ve 20:9 oranı ile üst düzey bir görüntüleme performansı sunuyor. 5.500 mAh bataryası bulunan cihaz 5G bağlantısını destekliyor.

Redmi Note 12 Turbo’nun kamera özellikleri de oldukça etkileyici. Üçlü ana kamera kurulumuna sahip olan cihaz, 50MP geniş kamera dahil olmak üzere yüksek kaliteli görüntüleri yakalayabiliyor. Kamera modülünde LED flaş, HDR ve Panorama görünümleri bulunuyor. Yazılım tarafında ise Android 13 ve MIUI 14 sürümleri kullanılıyor. Cihazın GPU’su Adreno 725 ve 256 GB’a kadar depolama alanı mevcut.

Redmi Note 12 Turbo, yüksek performansı ve yenilikçi buhar soğutma teknolojisi ile dikkat çekiyor. Cihaz, teknik özellikleri ve kamera performansı ile de beklentileri karşılıyor. Siz de bu harika cihazı yakından takip ederek en son teknolojik yenilikleri keşfedebilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler