GDC 2023 etkinliğinden öne çıkan yeni bağımsız oyunlar

GDC 2023 etkinliğinden öne çıkan yeni bağımsız oyunlar

ABONE OL
26 Mart 2023, 14:11:34

San Francisco’da düzenlenen Oyun Geliştiriciler Konferansı (GDC 2023), oyun yapımcılarını ve oyunseverleri bir araya getirdi. GDC 2023 etkinliği, bağımsız oyun yapımcılarının sıra dışı ve yenilikçi oyunlarıyla doluydu. Bu yazımızda, etkinlikte tanıtılan ve yıl içerisinde piyasaya sürülecek bağımsız oyunları inceleyeceğiz.

Fae Farm

Nintendo Switch platformunda oynanabilecek olan Fae Farm, rüya gibi bir macera sunuyor. Sevimli bir çiftlik oyunu olan Fae Farm, büyülü öğeler ve zindan keşifleriyle dikkat çekiyor. Oyun, dört oyuncuya kadar co-op desteği sunacak.

Omega Strikers

27 Nisan’da piyasaya sürülecek olan Omega Strikers, 3v3 mücadeleler sunuyor. Futuristik haritalarda geçen oyun, benzersiz kahramanlara ve strateji gerektiren takım kompozisyonlarına sahip. Omega Strikers, Switch, PC ve mobil platformlarda oynanabilecek.

Cart Life

Bir zamanlar bağımsız oyunlar arasında büyük ödül kazanan Cart Life, PC platformunda yeniden yayınlanacak. Sokak satıcıları olarak hayatta kalmaya çalışan farklı karakterlerin hayatlarını deneyimleyeceğimiz oyun, heyecan verici bir macera sunuyor.

A Highland Song

İskoçya’nın yüksek dağlarında geçen yan kaydırmalı oyun A Highland Song, basit hayatta kalma sistemleri ve seçim odaklı oynanışıyla dikkat çekiyor. Steam ve Nintendo Switch platformları için piyasaya sürülecek.

Naiad

Stres atabileceğiniz bir oyun olan Naiad, su perisi olarak sakin bir gölette keşfe çıkmanızı sağlıyor. Oyun, 2023 yılında PC ve konsollar için piyasaya sürülecek.

The Wandering Village

Steam platformunda erken erişimde olan The Wandering Village, dev bir yaratığın sırtında şehir inşa etme fikriyle ilgi çekiyor. Yaratığın sürekli farklı ortamlara geçmesi, oyunun sürekli olarak değişmesine neden oluyor.

Venba

Kanada’da yeni bir hayata uyum sağlamaya çalışan bir ailenin kaybolan yemek tariflerini yeniden keşfetmeye çalıştığımız sıcacık bir yemek oyunu olan Venba, 2023’te Steam ve Nintendo Switch platformlarında piyasaya sürülecek. Oyun, zengin görselleri ve sezgisel oynanışı ile öne çıkıyor.

5 Force Fighters

Dragon Ball Z’den ilham alan 5 Force Fighters, etkileyici grafikler ve animasyonlarla dövüş oyunu severlere hitap ediyor. Steam platformunda piyasaya sürülecek olan oyun, anime tutkunları için harika bir seçenek olacak.

El Paso Elsewhere

Max Payne’in yavaş çekim atışlarına saygı duruşu niteliğinde olan El Paso Elsewhere, üçüncü şahıs bir nişancı oyunudur. Vampir eski kız arkadaşınızın dünyayı yok etmesini engellemek için doğaüstü yaratıklarla dolu bir moteli temizlemeniz gerekiyor. Oyun, 2023 yılında PC platformunda oynanabilecek.

GDC 2023 etkinliği, bağımsız oyun yapımcılarının sıra dışı ve yenilikçi oyunlarıyla dolu bir etkinlik oldu. Bu oyunlar, yıl içinde piyasaya sürülecek ve farklı türlerdeki oyunseverlere hitap edecek.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler