WhatsApp Bültenler ile Haber Platformu Haline Geliyor

WhatsApp Bültenler ile Haber Platformu Haline Geliyor

ABONE OL
31 Mart 2023, 16:40:23

WhatsApp, popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olarak bilinmektedir. Fakat son zamanlarda, WhatsApp giderek daha fazla alana yayılmaya başlamıştır ve yakın zamanda haber bültenleri sunmaya başlayacağı belirtiliyor.

WhatsApp’ın 2.23.5.3 kodlu Android beta sürümünde tespit edilen ve şu anda geliştirme aşamasında olan bültenler özelliği, uygulamanın haber bültenleri sunmaya hazırlandığını göstermektedir. Ayrıca, WhatsApp’ın 2.23.7.17 kodlu Android beta sürümünde ortaya çıkan ekran görüntüsü ile bültenlerin nasıl oluşturulabileceği de ortaya çıkmıştır.

Haber bültenleri, profiller ile benzerlik göstererek oluşturulacaktır. Bülten oluşturmak istenen haber kaynağına yönelik olarak isim, profil fotoğrafı ve açıklama belirlenecektir. Diğer kullanıcılar da bu bilgileri kendi WhatsApp hesaplarında görüntüleyebileceklerdir.

Haber bülteni durum sayfasının alt kısmında yer alacak ve kullanıcılar bu alanda takip etmek istedikleri haber kaynaklarını ekleyebileceklerdir. Bu bağlamda, WhatsApp’ın Google News mantığına benzer bir yapı sunacağı ve ona rakip olabileceği düşünülmektedir.

WhatsApp’ın haber bültenleri özelliği, uygulamanın kullanıcılarına daha fazla bilgiye erişim sağlama konusunda yardımcı olacak ve haber kaynaklarına yalnızca birkaç dokunuşla erişim sağlayabilecekleri bir platform sunacak. Bu yönüyle de WhatsApp, Türkiye’deki haber sitelerinin özellikle mobil ortamdaki kullanımını kolaylaştırmış olacak.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler