Prime Gaming Nisan 2023 Oyunları Kapsamında 15 Oyun Dağıtılıyor

Prime Gaming Nisan 2023 Oyunları Kapsamında 15 Oyun Dağıtılıyor

ABONE OL
01 Nisan 2023, 02:52:32

Video oyun dünyasında birçok oyun mevcut ve bu da henüz keşfedilmemiş birçok oyun olduğu anlamına geliyor. Prime Gaming gibi hizmetlerin sunduğu fırsatlardan biri, abonelerine aylık olarak 15 oyun ücretsiz olarak sunmasıdır. Bunun yanı sıra, bazı oyunlarda oyun içi hediyeler de sunuluyor.

Prime Gaming kütüphanesi, Overwatch 2, World of Warcraft ve League of Legends gibi oyunlar için “oyun içi” hediyeler dahil olmak üzere 900 TL değerinde 15 oyun içeriyor. Wolfenstein: The New Order, Ninja Masters, Beholder 2, Ghost Pilots ve Grime dahil olmak üzere 15 farklı oyun Prime Gaming kütüphanesinde yerini almış durumda.

Nisan 2023 için Prime Gaming’in ücretsiz sunacağı oyunlar arasında Ninja Commando, Art of Fighting 3, Wolfenstein: The New Order, Crossed Swords, Ghost Pilots, The Beast Inside, Icewind Dale: Enhanced Edition, Beholder 2, Ninja Masters, Terraformers, Metal Slug 4, Grime, Sengoku, Magician Lord ve Looking for Aliens bulunuyor.

Prime Gaming aboneliği, video oyun tutkunları için harika bir seçenektir. Aylık olarak sunulan ücretsiz oyunlar ve oyun içi hediyeler, oyun tecrübesini daha da eğlenceli hale getiriyor. Prime Gaming’e abone olarak, 15 oyun ve birçok oyun içi hediye sahibi olabilirsiniz. Daha fazla oyun daha fazla eğlence demektir, doğru seçimi yapmak sizin elinizde. Oyun dünyasındaki son yeniliklerin kaynağı olan Prime Gaming’de keşfedecekleriniz sizi bekliyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler