Oppo Find N3 daha büyük ekranla gelecek

Oppo Find N3 daha büyük ekranla gelecek

ABONE OL
01 Nisan 2023, 23:11:49

İlk kez geçtiğimiz aralık ayında tanıtılan Oppo Find N2’nin takipçisi olan Oppo Find N3 hakkında söylentiler çıkmaya başladı. Bu telefon, 8 inç büyüklüğünde bir katlanabilir ekrana sahip olacak.

Yüksek çözünürlüğe sahip ekranın 2268 x 2440 piksel çözünürlüğü ve 120 Hz yenileme hızı bekleniyor. Mevcut model Find N ve Find N2, 7 inç büyüklüğünde ve 1920×1720 piksel çözünürlüğünde ekranlara sahipken, Find N3’te ön kamera için kapak ekranında ve ana ekranda olmak üzere iki kamera bulunacak. Bu kameraların çözünürlükleri sırasıyla 20 ve 32 megapiksel olacak.

Oppo Find N3’ün arka kısmında, 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX890 sensörü ve ultra geniş açılı kamera olarak 48 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX581 sensörü bekleniyor. Ayrıca, telefoto kamera olarak 32 megapiksel bir sensör de yer alacak.

Bu yeni modelin kalbinde Snapdragon 8 Gen 2 işlemci yer alacak ve enerjiyi, 4805 mAh kapasiteli pil sağlayacak. Buna ek olarak, telefonda “ultra ince” tasarım yer alabilir.

Oppo Find N2’nin halefi olan Oppo Find N3, katlanabilir ekranı ve yüksek çözünürlüklü kameralar gibi üstün özellikleriyle dikkat çekecek. Oppo, bu telefonuyla bir kez daha teknoloji dünyasındaki yerini sağlamlaştıracak.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler