OPPO Reno 10 Pro+’nın yonga seti belli oldu

OPPO Reno 10 Pro+’nın yonga seti belli oldu

ABONE OL
11 Nisan 2023, 13:22:25

Oppo, Reno 10 serisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Serinin üç farklı modelle karşımıza çıkması bekleniyor: Reno 10, Reno 10 Pro ve Reno Pro+.

Reno 10 Pro+ modelinde kullanılacak yonga setinin Snapdragon 8 Plus Gen 1 olacağı açıklandı. Bu yonga seti, daha önce Reno 9 Pro+ modelinde kullanılmış ve Kasım 2022’de Çin’de tanıtılmıştı. Cihazın 6.74 inç OLED paneli, 1.5K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunacak. Ön kısımda 32 megapiksel bir kamera yer alacak. Ayrıca, cihazın 4.700mAh bir bataryası bulunacak ve 80W kablolu şarjı destekleyecek. İşletim sistemi ise Android 13 ve ColorOS 13.1 tabanlı olacak.

Oppo’nun Reno 10 serisi için duyuru yapması Mayıs veya Haziran ayında bekleniyor. Bu seride yer alan üç farklı modelin teknik özellikleri ve tasarımıyla birçok kullanıcının dikkatini çekmesi muhtemel. Oppo’nun son yıllarda yaptığı başarılı hamleler ve ürünler de göz önüne alındığında, Reno 10 serisinin de kullanıcılar tarafından ilgi göreceği düşünülüyor.

Reno 10 serisi için yapılacak duyurular ve detayları görmek için, Oppo’nun resmi web sitesini takip edebilirsiniz. Ayrıca, Reno 10 serisi hakkında en güncel bilgileri edinmek için teknoloji sitelerini de takip etmeniz önerilir. Bu sayede, Oppo’nun teknolojik açıdan yenilikçi ve etkileyici telefonlarını keşfedebilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler