OnePlus Nord 3 için kapsamlı yeni sızıntı

OnePlus Nord 3 için kapsamlı yeni sızıntı

ABONE OL
14 Nisan 2023, 00:18:50

OnePlus’un yeni modeli Nord 3, son günlerin en popüler konularından biri haline geldi. Duyumcuların paylaştığı bilgilere göre, Nord 3’ün özellikleri oldukça ilgi çekici. Cihazın 2772 x 1240 çözünürlüklü bir AMOLED ekranı bulunacak ve bu ekranın yenileme hızı 120 Hz olacak. Ayrıca, Dimensity 9000 işlemcisi ile donatılmış ve 5000 mAh pil ile desteklenerek 80W şarj hızına erişecek.

Nord 3’ün kamerası da oldukça iddialı. Cihazın arkasında 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera bulunacak. Bu özellikler, OnePlus Ace 2V ile benzerlik gösteriyor. Bazı kaynaklar, Nord 3’ün Ace 2V’nin yeniden adlandırılmış bir versiyonu olabileceğini düşünüyor.

Peki, OnePlus Nord 3 ne zaman resmiyet kazanacak? Duyumculara göre, cihazın tanıtımı 6 ila 8 hafta içinde gerçekleşecek. Hindistan’da ise fiyatı 30000 ila 40000 rupi arasında olması bekleniyor.

OnePlus, uygun fiyatlı akıllı telefonlarında sürekli olarak rakiplerine meydan okuyor ve bu kez Nord 3 ile iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Özellikleri, tasarımı ve fiyatı ile oldukça ilgi çeken bu cihazın, rakiplerine zorlu bir mücadele vereceği kesin. OnePlus hayranları ise yeni modelin tanıtımını sabırsızlıkla bekliyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler