Dead Island 2 sistem gereksinimleri paylaşıldı

Dead Island 2 sistem gereksinimleri paylaşıldı

ABONE OL
14 Nisan 2023, 14:28:29

Video oyunları modern dünyada her geçen gün daha popüler hale geliyor. Oyun dünyasındaki yüksek rekabet nedeniyle, oyun geliştiricileri ve yayıncıları mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu deneyimi tamamlayan unsurların başında ise oyunun çalışacağı cihazın özellikleri geliyor. Bu nedenle oyuncular açısından önemli bir husus olan sistem gereksinimleri, oyunların bilgisayarda çalışıp çalışmayacağını anlamak için gereklidir. Bu yazımızda, merakla beklenen Dead Island 2 oyununun sistem gereksinimlerini ele alacağız.

Dead Island 2 oyununun minimum sistem gereksinimleri, işlemci olarak AMD FX-9590 veya Intel Core i7-7700HQ, ekran kartı olarak AMD Radeon RX 480 veya GeForce GTX 1060, bellek olarak 10 GB ve depolama olarak 70 GB olarak açıklandı. Bu gereksinimlere uygun bir bilgisayar ile 1080p/30fps kaliteli bir oyun deneyimi yaşamak mümkün olacak.

Ayrıca, Dead Island 2 oyununu 1080p/60fps kalitesinde oynamak isteyen oyuncular için önerilen sistem gereksinimleri de açıklandı. İşlemci olarak AMD Ryzen 5 5600X veya Intel Core i9 9900K, ekran kartı olarak AMD Radeon RX 6600 XT veya GeForce RTX 2070 Super, bellek olarak 16 GB ve depolama olarak 70 GB (SSD önerilir) gerekiyor.

Eğer 2K veya üzerinde yüksek ayarlarda Dead Island 2 oyununu oynamak istiyorsanız, daha güçlü bir bilgisayara ihtiyaç duyacaksınız. Bu durumda, önerilen sistem gereksinimleri şöyle: işlemci olarak AMD Ryzen 7 7700X veya Intel Core i5-12600KF, ekran kartı olarak AMD Radeon RX 6750 XT veya GeForce RTX 3070, bellek olarak 16 GB ve depolama olarak 70 GB (SSD önerilir).

Sonuç olarak, Dead Island 2 oyunu için açıklanan sistem gereksinimleri oldukça yüksek seviyede ve oyunu yüksek kalite ayarlarında oynamak isteyen oyuncuların güncel bir bilgisayara sahip olmaları gerekiyor. Açık dünya oyunları meraklıları, bu oyunu oynayabilmek için gerekli donanımı temin etmeleri gerekiyor. Peki, siz Dead Island 2 hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler