LinkedIn kimlik doğrulama özellikleri sunuyor

LinkedIn kimlik doğrulama özellikleri sunuyor

ABONE OL
16 Nisan 2023, 19:12:29

LinkedIn Kullanıcıları Artık Profillerini Kolayca Doğrulayabilecek

LinkedIn kullanıcıları artık profil bilgilerini doğrulamak için yeni özellikler kullanabilecekler. Bu sayede kullanıcıların isimleri, çalıştıkları kuruluşlar ve diğer bilgiler doğrulanacak. Bu süreç için mavi tik veya ücretli abonelik gibi ek özellikler gerekmeyecek.

Platform, kullanıcılara üç farklı seçenek sunarak kimlik doğrulama sürecini biraz daha kolay hale getiriyor. Bunlardan ilki, ABD’de havalimanlarında kullanılan CLEAR isimli şirketle yapılan iş birliği. Kullanıcılar, kayıtlı bir telefon numarasına ve devlete kayıtlı bir kimlik belgesine sahip oldukları takdirde kimlik doğrulama işlemini gerçekleştirebilirler. Ancak bu seçenek sadece ABD’de yaşayanlar için geçerli.

Diğer bir doğrulama yöntemi ise işveren tarafından gönderilen onay kodunu doğru bir şekilde girmek. Bu yöntem, işveren doğrulaması için daha az zahmetli bir seçenek olarak sunuluyor.

Son olarak, Microsoft Entra entegrasyonu aracılığıyla şirketler tarafından sağlanan iş yeri kimlikleri de kullanılabilecek. Bu yöntemle hem kişi hem de işvereni aynı anda doğrulamak mümkün olacak. Şu anda platformda “düzinelerce” şirketin bu entegrasyonu kullanması planlanıyor.

Geçtiğimiz yıl LinkedIn, telefon numarası ve e-posta adresi doğrulama özellikleri sunmuştu. Ancak bu özellikler sadece profillerin “Bu profil hakkında” bölümünde görülüyordu. Yeni güncellemeyle birlikte kullanıcıların doğrulanmış bilgilerini daha net bir şekilde gösteren bir alan eklendi.

LinkedIn kullanıcıları artık daha güvenli bir şekilde profil bilgilerini doğrulayabilecekler. Bu sayede platformdaki iletişim ve iş imkanları daha da güvenli hale gelecek.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler