Xiaomi 13 Ultra’nın tasarımına doğrulama geldi

Xiaomi 13 Ultra’nın tasarımına doğrulama geldi

ABONE OL
18 Nisan 2023, 01:36:43

Xiaomi 13 Ultra, 18 Nisan’da resmi olarak tanıtılacak. Şirketin bazı paylaşımları, telefona dair detayları önceden göstermektedir. Xiaomi, 13 Ultra’nın tasarımını gösteren görselleri Weibo hesabı aracılığıyla paylaştı. Bu görseller, daha önce sızan bilgileri teyit etmektedir. Kamera modülü, büyük çıkıntısı ile dikkat çekmektedir.

13 Ultra’nın kasasında metal alaşımı kullanılmış ve arka paneli suni deriyle kaplanmıştır. Xiaomi, suni derinin anti-bakteriyel özelliklerinin bulunduğunu, kire karşı dayanıklı olduğunu ve sararmayacağını belirtmiştir. Görsellerde, suni derinin kamera çıkıntısının yanına kadar yükselmesi dikkat çekmektedir. Telefonun kalınlığı 15.6 mm’ye kadar yükselmektedir.

Xiaomi 13 Ultra’nın kamera modülündeki üç adet 50 megapiksel Sony IMX858 sensörü ve 1 inçlik Sony IMX989 sensörü yer alacak bilinmektedir. Paylaşılan görseller sayesinde, telefonun büyük kamera modülü daha yakından incelenebiliyor. Xiaomi, telefonun yeşil renk seçeneğini de gösterdiği bir video paylaşmıştır.

Ayrıca Xiaomi 13 Ultra’nın LPTO OLED ekranıyla ilgili bazı bilgiler de önceden verilmiştir. İşbirliği ile China Star ile geliştirilen ekran, 3200 x 1440 piksel çözünürlük ve maksimum parlaklık seviyesi 2600 nit sunmaktadır. Ekran ayrıca HDR desteğine de sahiptir.

Xiaomi 13 Ultra’nın piyasaya çıkması merakla beklenmekte olan bir telefon olarak karşımızda durmaktadır. Telefonun büyük kamera modülü ve suni deri kaplama arka paneli, tasarımsal olarak dikkatleri çekmektedir. Ayrıca özellikle LPTO OLED ekranı ise kullanıcıların beklentilerini karşılaması beklenmektedir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler