WhatsApp Durumda Uzun Video Paylaşma (30 Saniye)

WhatsApp Durumda Uzun Video Paylaşma (30 Saniye)

ABONE OL
20 Nisan 2023, 03:06:19

WhatsApp durumunda 30 saniyeden uzun video paylaşmak artık mümkün! WhatsApp durum özelliğini kullanarak videolarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bu özellik, WhatsApp kullanıcıları arasında popüler bir iletişim aracı haline geldi. Artık sadece 30 saniyeden daha uzun videolarınızı da durumda paylaşabilirsiniz. Bu yeni özelliği kullanarak arkadaşlarınızla daha fazla etkileşime girebilir ve eğlenceli anlarınızı paylaşabilirsiniz. WhatsApp durum özelliği, kullanıcılara daha fazla esneklik ve özgürlük sağlayarak iletişiminizi geliştirmenize yardımcı olur. Şimdi WhatsApp durumda 30 saniyeden uzun videolarınızı paylaşmaya başlayın ve arkadaşlarınızın ilgisini çekin!

WhatsApp Durumunda Uzun Video Paylaşma Nasıl Yapılır?

WhatsApp kullanıcıları, durumlarında 30 saniyelik kısıtlamaya takılmadan uzun videolar paylaşarak anlık durumlarını takipçilerine aktarmak istiyorlar. Ancak, bu işlem için birkaç adım izlemek gerekiyor. Hem uygulama ile hem de uygulama olmadan 30 saniyeden uzun WhatsApp durumları paylaşmak mümkün.

WhatsApp 30 Saniyeden Uzun Video Paylaşma

WhatsApp uygulaması tarafından durum videoları için belirlenen 30 saniyelik süreyi aşmak için, Long Video Status for WhatsApp uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu uygulama uzun videoları 30 saniyelik kısımlara ayırır ve sınırsızca WhatsApp Durumunda paylaşmanızı sağlar. İşlem adımları şöyle:

  1. Long Video Status for WhatsApp uygulamasını indirin ve açın.
  2. Galeriden yüklemek istediğiniz videoyu seçin.
  3. Videonun alt kısmındaki WhatsApp simgesine tıklayın.
  4. Videonun 30 saniyelik kısımlara ayrılmasını bekleyin.
  5. Ayrılan kısımlardan paylaşmak istediğiniz bölümleri seçin.
  6. Son olarak, Share butonuna basarak videoları paylaşın.

WhatsApp’ta Uzun Video Paylaşma Uygulama Olmadan

Eğer uygulama kullanmak istemiyorsanız, 30 saniyeden uzun WhatsApp durumu paylaşmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

  1. WhatsApp Messenger’ı açın.
  2. Durum bölümüne gelin.
  3. Profil fotoğrafınızın üzerindeki “+” simgesine tıklayın.
  4. Galeriden bir video seçin ve ilk 30 saniyesini alın.
  5. Videoyu yayınlamak için 30 saniyeden sonrasını kesin.
  6. Aynı videoyu tekrar seçin ve 30. saniyeden öncesini kesin.

WhatsApp durumda uzun video paylaşma işlemini bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Artık uzun videolarınızı sınırsız olarak paylaşıp takipçilerinizle anlık durumlarınızı paylaşabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler