Gülay Yılmaz Karel kimdir? Gülay Yılmaz Biyografi

Gülay Yılmaz Karel kimdir? Gülay Yılmaz Biyografi

ABONE OL
20 Nisan 2023, 03:11:02

Gülay Yılmaz Karel, Türk iş adamı ve Karel Elektronik şirketinin yönetim kurulu başkanıdır. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun olan Gülay Yılmaz, 1994 yılında Karel Elektronik’in kurucu ortağı olarak şirkete katıldı ve kısa sürede işlerin başına geçti.

Gülay Yılmaz Karel’in liderliğinde, Karel Elektronik birçok başarıya imza attı. Şirket, telekomünikasyon, savunma ve güvenlik sistemleri alanlarında faaliyet gösteriyor ve birçok prestijli projeye imza attı. Gülay Yılmaz Karel, Türk iş dünyasında örnek bir iş kadını olarak tanınmaktadır.

Özellikle, başarısını sadece iş hayatında değil, aynı zamanda toplumsal alanda da gösteren Gülay Yılmaz Karel, birçok sosyal sorumluluk projesinde de aktif rol almaktadır. Kendisi, Kadın Emeği Kolektifi Derneği ve Açık Radyo gibi kurumlarda gönüllü olarak çalışmaktadır.

Gülay Yılmaz Karel yaşamını, iş hayatında başarılı olmanın yanı sıra, toplum için faydalı işlere imza atarak geçirmiştir. Türkiye’nin önde gelen iş kadınları arasında yer alan Gülay Yılmaz Karel’in etkisi ve liderliği, Türk iş dünyasında her geçen gün artmaktadır.

Meraklikadinlar.com olarak siz değerli okurlarımıza Araştırmacı-Yazar olarak tanınan Gülay Yılmaz Karel hakkında bilgi vermek istedik. Gülay Yılmaz Karel nereli?, Gülay Yılmaz Karel kaç yaşında? gibi sorularınızı da ayrıca yanıtlamış olacağız.

Gülay Yılmaz Karel Kimdir?

GULAY C 1Gülay Yılmaz Karel, 5 Mayıs 1960 yılında Sivas’ın Divriği ilçesinde doğmuştur. İlk okulu Cumhuriyet İlk Okulu’nda, ortaokulu Divriği Nuri Demirağ Orta Okulu’nda okumuştur. Ankara Anıttepe Ticaret Lisesi’nden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi ekonomi bölümünü bitirmiş ve master için International Schiller Üniversitesi’ne giderek ikinci dönem Üniversitenin şeref bursunu kazanmıştır.

Gülay Yılmaz Biyografi

Kız çocuklarına ve kadınlara karşı yapılan her türlü şiddet ve ölümlere karşı onların sesi olabilmek için ‘’VE ALLAH KADINI YARATI’’ kitabını yazmış ve gelirini kız yurdu yapılması için bağışlamıştır.

Ülkemizde ve dünyada tüm hükümetlerin iyimser çalışmalarına rağmen her geçen gün artan kadın ölümlerin önüne yeni bir yöntemle geçilebilmesi için Hope and Future Worlide Derneğini kurmuştur. Dernek, farkındalıkla çocuk büyütmek ‘’Ağaç yaş iken eğilir projesi”ni İngiltere’deki okullarda destekleyici eğitim olarak çalışmalarına başlamıştır.

Lordlar Kamarasında, kadına her şiddet ve ölümlerin erken yaşta farkındalık eğitimiyle çözüme kavuşabileceğini, bilgisel stratejiler ve davranışsal stratejiler ile düşünce bilinci değiştirterek kişisel oluşumun sağlıklı tamamlanması konulu bir konuşma yapmıştır.

bio didim

Maestro Sus Dedi Amedus Mozart çocuk ve gençlik kitabı, çocukların içindeki sanat potansiyelini çıkararak, çocukların ideallerinin peşinden koşması ve klasik müzik bilgisinin erken yaşlarda başlayarak hayatlarına girmesi. Sanatla buluşan çocukların her türlü negatif ve agresif duygulardan arınacağı ve duygu yönetimi doğal yöntemle verileceği gibi cinsiyet eşitsizliğinin insan hayatında nasıl dramlara yol açabileceği ve empati duygusunun önemi gerçek hayat alıntısı Mozart’ın kız kardeşi Nannerl üzerinden vurgulanmıştır.

bio 1       glay ataturk onunde

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler