Poco F5, Snapdragon 7+ Gen 2 ile çıkacak

Poco F5, Snapdragon 7+ Gen 2 ile çıkacak

ABONE OL
26 Nisan 2023, 12:14:08

Poco F5 Türkiye’de Yakında Satışa Sunulacak

Xiaomi’nin yeni telefonlarından biri olan Poco F5, Snapdragon 7+ Gen 2 yonga setine ve 12 GB RAM’e sahip 23049PCD8G model numarasına sahiptir. Geçtiğimiz haftalarda Geekbench üzerinde ortaya çıkan Poco F5, Hindistan’da 7 serisi yonga setine sahip ilk telefon olacak. Xiaomi’nin Snapdragon Hindistan hesabından yapılan açıklama, platformun %50 daha yüksek genel performans, %13 iyileştirilmiş güç verimliliği ve 2 kat iyileştirilmiş AI performansı sunacağına işaret ediyor.

Poco F5’in teknik özellikleri arasında 5000 mAh büyüklüğünde 67w şarj destekli batarya, Android 13 işletim sistemi üzerinde MIUI 14 yazılımı, 64 MP ana kamera lensi ve 6.67 inç büyüklüğünde AMOLED panel ekran yer alıyor. Bu özellikleri, Redmi Note 12 Turbo’ya oldukça benzer.

Poco F serisi, markanın portföyündeki en güçlü seri olarak bilinmekte olup Snapdragon 7+ Gen 2 yonga seti, Poco F4’teki Snapdragon 870’ten bir sürüm düşürme gibi gelebilir. Ancak gerçekte yeni Qualcomm platformu daha iyi pil verimliliği ve gelişmiş performans ortaya koyacak.

Tekno teknik olarak Türkiye’de Poco F5’in kayda değer bir varlığı olacak ve Türk tüketiciler sonunda Xiaomi’nin bu harika telefonunu elde edebilecekler. Poco F5, Her ne kadar fiyatlandırmada henüz bilinmese de, birçok pazarın en iyisi olacak. Bu nedenle, kaliteli bir akıllı telefon arayanlar, bir hayranı ya da sadece yeni bir Xiaomi kullanıcısı olanlar, Poco F5’in sunacağı özellikleri dört gözle bekleyebilirler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler