Asus ROG Ally, Steam Deck’e güçlü bir rakip mi?

Asus ROG Ally, Steam Deck’e güçlü bir rakip mi?

ABONE OL
27 Nisan 2023, 10:32:57

Asus ROG Ally, Taşınabilir Oyun Cihazları Pazarında Steam Deck’in Rakibi Olacak

Asus, son yıllarda birçok farklı ürün ve modelle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise sızdırılan bilgilere göre, Asus’un yeni taşınabilir oyun cihazı ROG Ally, Steam Deck’e rakip olarak gösteriliyor.

Roland Quandt’ın verdiği bilgilere ve daha önce SnoopyTech tarafından açıklanan bilgilere göre, ROG Ally, AMD Z1 Extreme çip, 16 GB RAM ve 512 GB SSD ile donatılmış bir model olacak ve sadece 699,99 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Bu da, Steam Deck’teki 512 GB’lık modelden sadece 51 dolar daha pahalı olacak.

ROG Ally, 11,02 inç genişlik, 4,37 inç yükseklik ve 0,83 inç derinlikte olup, 608 gram ağırlığında. Cihazın özellikleri arasında tek vidayla yükseltilebilen M.2 2230 SSD, Gorilla Glass DXC ile korunan IPS ekran ve kutudan çıkan 65W USB-C güç adaptörü ile sadece 30 dakikada %50 şarja ulaşma imkanı bulunuyor.

Valve’nin Steam Deck’in şarj süresinin daha uzun olmasının sebebi ise, cihazın bataryasının ömrünü korumak amacıyla bilinçli olarak yapıldığı belirtiliyor.

Eğer iddialar doğruysa, ROG Ally, taşınabilir oyun cihazları pazarında önemli bir alternatif haline gelebilir. Özellikle güçlü performans ve uygun fiyat arayan oyuncular için, ROG Ally büyük bir potansiyele sahip görünüyor.

Asus, her iki modelin de satışa sunulacağını doğruladı fakat şu an için tüm bu bilgiler sadece sızıntı niteliğinde olup, kesin bilgilere ulaşabilmek için 11 Mayıs’taki resmi açıklamayı beklememiz gerekiyor.

Sonuç olarak, ROG Ally’nin Steam Deck’e rakip olarak piyasaya sürülmesi durumunda, oyuncuların beklentileri yüksek olacaktır. İlerleyen günlerde, bu yenilikçi cihazın gerçek özellikleri ve fiyatlandırması hakkında daha fazla bilgi edinmek için sabırsızlanıyoruz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler