Infinix Smart 7 HD cihazı Hindistan’ta çıktı

Infinix Smart 7 HD cihazı Hindistan’ta çıktı

ABONE OL
29 Nisan 2023, 15:09:45

Infinix Smart 7 HD: Giriş Segmentinin Yeni Starı

Akıllı telefon sektöründe yeni bir model daha piyasaya sürüldü! Infinix Smart 7 HD, uygun fiyatlı giriş seviyesi cihazlar arasında yerini aldı. Infinix markası, bütçe dostu ürünleriyle tanınıyor ve Smart 7 HD modeliyle de bu çizgisini sürdürüyor.

Cihaz, 6.6 inç HD+ IPS ekranı ile 1612 x 720 piksel çözünürlük sunuyor. Ayrıca, 500 nite kadar tepe parlaklık özelliği de mevcut. İşlemci olarak 1.6 GHz hızında sekiz çekirdekli bir Spreadtrum SC9863A1 kullanılıyor. Cihaz, Android 12 (Go sürümü) tabanlı XOS 12’de çalışıyor.

Cihazın üzerinde, 2 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Ayrıca, microSD kart desteğiyle depolama alanı 1 TB’a kadar genişletilebiliyor. Infinix Smart 7 HD, video asistanı, yapay zeka ve oyun modu gibi özelliklere de sahip.

Infinix Smart 7 HD, 5000 mAh büyüklüğünde bir batarya ile geliyor. Arkasında, çift LED flaş destekli ikincil AI lensine sahip olan cihaz, ayrıca 8 MP birincil kameraya sahip. Ön kısmında ise 5 Megapiksellik kamera bulunuyor.

Cihazın fiyatı 2GB RAM ve 64 GB depolama sürümü için standart olarak 5.999 Rs olarak belirlendi. Infinix Smart 7 HD, 4 Mayıs tarihinden itibaren Hindistan’daki mağazalarda satışa sunulacak.

Infinix Smart 7 HD özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi için teknotechnic.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

KeyworDs: Infinix Smart 7 HD, Akıllı telefon, Giriş Segmenti, Uygun fiyat, Android 12, XOS 12, Batarya, Kamera, Teknotechnic, Hindistan.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler