Black Desert Türkiye&MENA’da Ramazan Kutlaması Başladı

Black Desert Türkiye&MENA’da Ramazan Kutlaması Başladı

ABONE OL
03 Mayıs 2023, 15:30:08

Black Desert Türkiye&MENA, Ramazan ayını kutlamak için özel etkinlikler düzenliyor. Oyun severler, Ramazan temalı etkinliklerle dolu olan bu kutlamalarda eğlenirken aynı zamanda ödüller kazanma şansına sahip olacaklar. Bu özel etkinlikler sayesinde oyuncular, Black Desert Türkiye&MENA’nın atmosferine ve Ramazan ayının ruhuna tam anlamıyla uyum sağlayacaklar. Oyuncuların heyecanla beklediği bu kutlamalar, başladı bile!

Pearl Abyss, Black Desert Türkiye&MENA’nın kutsal Ramazan ayı için özel etkinlikler düzenleyeceğini duyurdu. Maceracılar, oyun içi Ramazan teması ve haftalık etkinliklerle kutlamayı deneyimleyebilecekler.

Ayın hilal hali, kutsal ayın başlangıcını işaret ederken maceracılar oyunda 30 ve 60 dakikalık sürelerde oynayarak Nadir Hilal Kutusu kazanabilecekler. Kutuları açarak, Kutsanmış Elçi Parşömeni ve Eşya Düşürme Artış Parşömeni gibi özel eşyalar edinebilecekler.

Hafta sonları ise 120 ve 150 dakikalık oyun sürelerine ulaşıldığında ek bir Parça kazanılabilecek. Toplam 10 parçayı toplayan maceracılar, Velia’daki NPC Marsella ile Hilal Muhafızı Yüzüğü’ne sahip olabilecekler.

Maceracılar, bugünden itibaren Gümüş Dükkanı’nda tek bir gümüş para karşılığında farklı eşyaları satın alabilecekler. Her ödülle birlikte Nadir Hilal Parçası da verilecek.

Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek olan özel Hot Time etkinliği, yeni ve geri dönen maceracılar için karakterlerini hızlı bir şekilde geliştirmede yardımcı olacak. Bu hafta %350 Level EXP, %50 Beceri EXP ve %30 Yaşam EXP buffları uygulanacak. Oranlar kutsal ay devam ettikçe artacak. Ramazan Bayramı haftasında ise özel bufflar %700 Level EXP, %100 Beceri EXP, %50 Yaşam EXP ve %100 Eşya Düşürme Oranı Artışı şeklinde genişletilecek.

Dünya bosslarının gelişmiş bir versiyonu, her hafta dünya bosslarının normal saat programlarında da görünecek. Son haftada maceracılar, Kızıl Ejderha Garmoth için 3 defa, Okyanusun Kalbi Vell için ise 1 defa ekstra ortaya çıkış fırsatına sahip olacaklar.

Fotoğraf yarışması ile maceracılar, gökyüzünde yükselen hilali gözlemleyebilecek ve en iyi fotoğrafı yükleyerek Eski Ay Kutsama Paketi ödülünü kazanabilecekler.

Black Desert Türkiye&MENA’nın resmi web sitesi olan technodoc.com.tr adresinden, Ramazan ayı boyunca düzenlenecek diğer etkinlikler hakkında da bilgi edinebilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler