Pixel 7a şimdi de ön inceleme videosunda görüldü

Pixel 7a şimdi de ön inceleme videosunda görüldü

ABONE OL
05 Mayıs 2023, 19:08:17

Google Pixel 7a: Özellikleri ve İnceleme

Google Pixel 7a henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da, cihazla ilgili sızıntılar devam ediyor. Önemli özellikleri ve videolu incelemesi internete sızdırılan Google Pixel 7a, teknoloji tutkunlarının merakını artırıyor. Üstelik cihazın parçaları bile internete sızdı.

16 dakikalık bir ön inceleme videosunda cihazın detayları açıklanıyor. Telefona ait parçaların ortaya çıktığı videodan sonra gelen bu inceleme, cihazın özelliklerini netleştiriyor. Videodaki kullanıcının açıklamalarına göre cihaz henüz satışa sunulmadığından henüz elinde olan nadir kullanıcılardan biri olarak görünüyor.

Pixel 7a, düz bir ekrana sahip olduğu video sayesinde açıklığa kavuştu. Cihazın öncülerinden Pixel 6a ve 7 ile karşılaştırırdığımızda, daha farklı açılarda gösterildiği için daha net bir şekilde görülebiliyor. Ayrıca, Pixel 7 ile arasında neredeyse hiç fark bulunmuyor.

Ekrana yönelik olarak, Device Info HW yüklü uygulamayla piksel çözünürlüğü 2400×1080 olarak gösterilirken, ekranın boyutu 6.4 veya 6.5 inç olarak belirlendi. Ancak, daha önce çıkan haberlerde, cihazın 6.1 inç bir ekranla geleceği belirtilmişti. Ekranın yenileme hızı 90 Hz olarak belirtilirken, ana kamera 16 megapiksel, ultra geniş açılı kamera 13 megapiksel ve 4K video kaydı yapabilen ön kamera özellikleri arasında.

Cihaz, Tensor G2 işlemcisi ile birlikte geliyor. Videodaki ayrıntılarda, işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor ve cihazın kullanıcılarına yüksek performans sunmayı hedefliyor. Google Pixel 7a’nın I/O etkinliğinde tanıtılabileceği ve piyasaya sürülebileceği konuşuluyor.

Sonuç olarak, Google Pixel 7a, düz bir ekrana sahip olması nedeniyle Pixel 6a’dan farklılaşıyor. Yüksek çözünürlüklü kameraları, yüksek performanslı işlemcisi ve ayrıntılı özellikleri ile teknoloji meraklılarının ilgisini çekiyor. I/O etkinliğinde tanıtılması ve piyasaya sürülmesi beklenen Pixel 7a, Android kullanıcılarına heyecan verici bir alternatif sunabilir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler