Google Cihazımı Bul platformunu yeniliyor

Google Cihazımı Bul platformunu yeniliyor

ABONE OL
11 Mayıs 2023, 10:49:13

Google Pixel Tablet: Özellikler ve Fiyat

Google, Cihazımı Bul platformunu modernize ederek kapsamını genişletiyor ve artık kulaklıklar, tabletler ve diğer ürün kategorilerini takip edebilme yeteneğine sahip olacak. Google Başkan Yardımcısı Sameet Samat tarafından yapılan açıklamada, kullanıcıların Cihazımı Bul programını kullanarak kayıp cihazlarını sinyal gönderme ve bulmak için daha geniş bir ağa erişebilecekleri belirtildi.

Cihazımı Bul platformu, Tile ve Apple’ın benzer konum takip çözümleriyle aynı çizgide hedefleniyor. Ayrıca, yeni özellikler bilinmeyen takip cihazlarını tespit edebilme yeteneğine de sahip olacak.

Başkan Yardımcısı Sameet Samat, Cihazımı Bul programının dünya genelinde milyarlarca Android cihazdan oluşan bir ağ tarafından destekleneceğini belirtti. Şirket, programı baştan itibaren gizlilik koruyacak şekilde tasarladıklarını, konum verilerinin şifrelendiğini ve şirket tarafından görüntülenemeyeceğini açıkladı.

Cihazımı Bul platformunda bulunan yeni özellikler sayesinde, kullanıcılar kayıp cihazlarını başkalarının cihazlarını kullanarak da bulabilecekler. Bu özellikler arasında özellikle kulaklıkların ve tabletlerin takibi daha dikkat çekici bir hal alacak.

Sonuç olarak, Google Cihazımı Bul platformu, genişleyen kapsamıyla akıllı telefonlar, kulaklıklar ve tabletler gibi diğer cihazların konum takibini de yapabilecek bir hale geldi. Bu özellikler, kullanıcıların kayıp cihazlarını bulmalarına, ayrıca bilinmeyen takip cihazlarını tespit edebilmelerine imkan sağlayacak.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler