The Sims 4’ün iki yeni kiti için oylama başladı

The Sims 4’ün iki yeni kiti için oylama başladı

ABONE OL
13 Mayıs 2023, 05:21:33

EA tarafından yayınlanan The Sims 4, Maxis tarafından üretiliyor ve oyuncuların seçtikleri temalardan esinlenerek yeni paketler sunuyor. Oyuncular, oyuna kendi ürettikleri iç dünyalarını yansıtmak için temalara oy vererek bir fırsat elde edecekler. İlgilenenler, seçimleri için buraya tıklayabilirler.

Oy verme işlemi tek seferde yapılacak; yani ikinci tur yok. Oyunculara ilginç iki seçenek sunulacak ve her iki seçenek de Create a Sim ve Build Buy Kits bölümlerinde geçerli olacak. Oyuncular 21 Mayıs’ı 22 Mayıs’a bağlayan gece, 04:00’a kadar oy kullanabilecekler ve kazanan temalar bir sonraki kit güncellemesinde yer alacak.

Oyuncular öncelikle aydınlık veya karanlık seçimi yapacaklar. The Sims fanatikleri dilerlerse içlerindeki aydınlık enerjiyi, eğlenceli ve renkli desenlerle bezeli Gökkuşağı Stili ile yansıtabilirler veya karanlık taraflarını kucaklayarak Gotik Moda ile gizemli taraflarını ortaya çıkarabilirler.

Kıyafet seçiminden sonra, oyuncular geçmişte mi, yoksa gelecekte mi yaşamak istediklerinin kararını verecekler. “Ortaçağ Kalesi”ni seçerek bir kale etrafında şekillenen krallık hayallerini gerçekleştirebilirler veya “Yüksek Teknolojiye Sahip Gelecek” temasıyla uzay çağı mimarisini, neon parlaklığı ve parlak metal yüzeylerle birleştirebilirler.

The Sims 4 oyuncuları seçimleri için EA’in internet sitesini ziyaret edebilirler. İlgilenenler, oyuncuların seçimlerini buradan takip edebilirler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler