Vakıfbank Sanal Kredi Kartı Oluşturma

Vakıfbank Sanal Kredi Kartı Oluşturma

ABONE OL
13 Mayıs 2023, 18:41:00

Vakıfbank müşterileri için sunulan sanal kredi kartı hizmeti ile güvenli ve hızlı alışveriş yapabilirsiniz. Zorunlu bir ön ödeme veya yükleme yapmanıza gerek yoktur. İnternet üzerinden kolayca başvurabilir ve anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Sanal kredi kartınız ile sadece belirlediğiniz tutarlar üzerinden alışveriş yapabilirsiniz, böylece kontrolü elinizde tutarsınız. Ayrıca, ön ödemeli kartlar gibi borçlanma riski de yoktur. Vakıfbank sanal kredi kartı, online alışverişlerinizde size güvenli ve pratik bir çözüm sunar.

Vakıfbank Sanal Kredi Kartı Oluşturma

İnternetten alış-veriş yaparken, kredi kartı bilgilerinizi güvende tutmak istiyorsanız, Vakıfbank’ın mobil uygulamasını kullanarak sanal bir kredi kartı oluşturabilirsiniz. Bu yazımızda, Vakıfbank müşterilerinin nasıl sanal kart oluşturabileceklerini adım adım göstereceğiz.

Vakıfbank Mobil Uygulamasını İndirme

Vakıfbank mobil uygulamasını indirmek için, Iphone kullanıcıları Apple App Store’dan, Android kullanıcıları ise Google Play’den uygulamayı aratarak indirebilirler. Ayrıca, www.vakifbank.com.tr adresindeki “Mobil Bankacılık İndir” seçeneği ile de uygulamayı indirebilirsiniz. Bunun için telefon numaranızı girip, görselde yer alan güvenlik kodunu girip “Gönder” butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Uygulamayı indirme linki telefonunuza SMS olarak gönderilecektir.

Sanal Kart Oluşturma Adımları

  • Telefonunuzda Vakıfbank mobil uygulamasını çalıştırın ve gerekli bilgileri girerek uygulamaya giriş yapın.
  • Uygulama anasayfasında yer alan “Kredi Kartları” seçeneğine tıklayın.
  • Gelen ekrandaki menüde yer alan “Sanal Kart İşlemleri” seçeneğine tıklayın.
  • Sanal Kart İşlemleri sayfasındaki menüden “Sanal Kart İşlemleri” seçeneğine tıklayın.
  • Açılan sayfada birincil kredi kartınızı seçin ve sanal kartınızın limitini belirleyin. Limiti, yapacağınız alış-veriş tutarı kadar belirlemeniz önerilir. Ayrıca, hesap kesiminden sonra sanal kartınızın limitinin ne olacağına dair bir özellik de seçebilirsiniz.
  • Daha sonra, “Devam” butonuna tıklayarak sanal kart oluşturma işlemini tamamlayın.
  • Eğer bilgiler doğruysa, “Onay” butonuna tıklayarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Yanlış bilgi girerseniz “Geri” butonuna tıklayarak bilgileri değiştirebilirsiniz.
  • Sanal kartınızın oluşturulduğuna dair bir bilgi sayfası çıkacaktır. “Kart Bilgileri” butonunu tıklayarak, sanal kartınızın tüm bilgilerini görebilirsiniz.

Sanal Kart Bilgileri

Eğer oluşturduğunuz sanal kartın bilgilerini öğrenmek isterseniz, “Sanal Kart Bilgileri” seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu sayede, sanal kartınızın numarası, son kullanma tarihi, CVV2 kodu, limit, bağlı olduğu asıl kartın bilgileri ve sanal kartın hesap kesim tarihi sonrası limit durumu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu işlemler sonrasında, kredi kartınızın bilgilerini internet üzerinden yapacağınız alış-verişlerde paylaşmak zorunda kalmazsınız. Sanal kart kullanarak alış-veriş yapmanın avantajlarından yararlanabilirsiniz.

technodoc.com.tr olarak, müşterilerimize finansal konularda doğru ve güncel bilgi sunmaya özen gösteriyoruz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler