MediaMarkt Anneler Günü: Teknolojik hediye seçenekleri

MediaMarkt Anneler Günü: Teknolojik hediye seçenekleri

ABONE OL
14 Mayıs 2023, 11:41:55

Anneler günü yaklaşıyor ve anneniz için unutulmaz bir hediye arıyorsanız, MediaMarkt’ın teknoloji dolu kampanyasını kaçırmayın. 9-14 Mayıs tarihleri arasında geçerli bazı ürünler, anneler gününe özel kampanya kapsamında sunuluyor. MediaMarkt, anneleri mutlu edecek hediyelerle dolu kampanyasında, en iyi teknolojik ürünleri sunuyor.

MediaMarkt’ın anneler günü kampanyası, 256GB dahili hafızaya sahip REALME 10 256GB Akıllı Telefon ile başlıyor. Gündoğumu Siyahı ve Gündoğumu Beyazı renk seçenekleriyle, 6.4 inç büyüklüğünde 1080p AMOLED ekran, MediaTek Helio G99 işlemci, 8 GB RAM ve daha birçok özellikle annenizin hayatını kolaylaştıracak. Fiyatı 9.749 TL.

Ayrıca, annenizin ev temizliği için mükemmel bir yardımcı olacak PHILIPS XB9155/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mor da anneler günü kampanyası ürünleri arasında yer alıyor. 650W maksimum emme gücü, HEPA 13 alerjik filtre, evcil hayvan fırçası ve 2.2 litrelik toz haznesi gibi özelliklerle annenizin işini hafifletecek. Fiyatı 6.979 TL.

Diğer bir seçenek ise kahve tutkunu anneler için doğru tercih olacak DELONGHI ECAM290.61.SB Magnifica Evo Otomatik Kahve Makinesi. 240 W maksimum güç, 1.8 litre su haznesi kapasitesi, 2 fincan kapsitesi ve 15 bar pompa basıncıyla annenizin kahve keyfini ikiye katlayacak. Fiyatı 13.999 TL.

BRAUN PL3139 Silk-Expert Pro 3 IPL Epilasyon Cihazı Beyaz Gümüş, annenizin güzellik ve bakım rutinini daha konforlu hale getirerek harika bir hediye seçeneği olabilir. 2 farklı başlık ve hassasiyet seviyeleri ile anneniz için güvenli ve etkili bir IPL epilasyon deneyimi sunuyor. Fiyatı 5.499 TL.

Anneler günü için hediye seçerken, annenizin zevkine ve ihtiyaçlarına uygun olması önemlidir. MediaMarkt, anneler gününe özel teknolojik hediyelerle dolu kampanyası ile en uygun ürünü bulmanıza olanak sağlıyor. Bu özel günü unutulmaz kılacak sürprizlerle annenizi şımartma fırsatını kaçırmayın. Ayrıca, farklı hediye seçenekleri için de MediaMarkt Türkiye katkılarıyla hazırladığımız özel Anneler Günü Hediye Önerileri içeriğimize de göz atabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler