Ziraat Bankası Kiralık Kasa Ücretleri 2020

Ziraat Bankası Kiralık Kasa Ücretleri 2020

ABONE OL
15 Mayıs 2023, 04:16:08

Ziraat Bankası, müşterilerine güvenli bir depolama alanı sunmak için kiralık kasa hizmeti vermektedir. 2020 yılı için belirlenen kiralık kasa ücretleri, kullanım süresi ve kasa boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Ziraat Bankası kiralık kasaları, yüksek güvenlik standartlarında tasarlanmış ve müşterilerin değerli eşyalarını korumak için son teknoloji ürünleriyle donatılmıştır. Bankanın kiralık kasa hizmeti, müşterilerin özel ve önem verdikleri belgeleri, mücevherleri ve diğer değerli eşyaları güvenli bir şekilde saklamalarını sağlar. Ziraat Bankası kiralık kasa ücretleri hakkında daha fazla bilgi almak için banka şubelerine başvuruda bulunabilirsiniz.

Ziraat Bankası Kiralık Kasa Ücretleri 2020

Ziraat Bankası, şubesinde bulunan kiralık kasaları ile müşterilerinin değerli eşyalarını güvenli bir şekilde saklamalarına imkan tanıyor. Kiralık kasaların boyutlarına göre farklı ücretler talep ediliyor. Yıllık ücretleri ise şöyle:

  • Büyük Boy Kasa: Yıllık ücret, 650 TL
  • Orta Boy Kasa: Yıllık ücret, 530 TL
  • Küçük Boy Kasa: Yıllık ücret, 410 TL
  • Özel Boy Kasa: Yıllık ücret, 650 TL

Bunun yanı sıra, kiralık kasayı kullanmak isteyen müşterilerden bir kez depozito bedeli talep ediliyor. Depozito ücretleri 410 TL üzerinden alınırken, azami tutarı 740 TL’dir. Bu ücret, kullanılan kasaya ait 1 yıl kira bedelini kapsıyor.

Verilen ücretler, 6 Eylül 2019 tarihinden itibaren geçerlidir ve BMSV dahil olmak üzere belirlenmiştir. Ücretlere dair herhangi bir değişiklik olması halinde, banka tarafından müşterilere duyurulacaktır.

Ziraat Bankası Kiralık Kasa Özellikleri

Ziraat Bankası’nın kiralık kasaları aşağıdaki özelliklere sahiptir:

  • Farklı boyutlardaki kasalar için, farklı miktarlarda yıllık kiralama bedeli talep edilir.
  • Depozito ücreti tek sefer için alınır ve kasayı kapatma kararı verirseniz, ödediğiniz depozito bedelini geri alırsınız.
  • Yıllık kiralama bedelini, Ziraat Bankası şubelerinden ve internet şubesi aracılığı ile, Ziraat Bankası hesaplarınızdan ya da kredi kartınızla ödeyebilirsiniz.
  • Kiralık kasa hizmeti veren Ziraat Bankası şubelerini https://www.ziraatbank.com.tr/tr/Bireysel-ZB/Hizmetler/Documents/KiralikKasaHizmetiVerenSubelerimiz.pdf adresinden öğrenebilirsiniz.
  • Kiralık kasa ile ilgili detaylı bilgiyi, Ziraat Bankası şubelerine başvurarak edinebilirsiniz. Kiralık kasa başvuruları da şubeler aracılığı ile yapılmaktadır.

Ziraat Bankası müşterileri için sunulan kiralık kasa hizmeti ile mücevher, tapu, hisse senedi gibi değerli evraklarınız ile paranızı güvende tutabilirsiniz. Farklı boyut seçenekleri ile ihtiyacınıza uygun kiralık kasayı bulabilir, yıllık ücretlerini depozito bedeli ile birlikte ödeyerek kiralamaya başlayabilirsiniz. Detaylı bilgi almak ya da başvuruda bulunmak için Ziraat Bankası şubeleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu makale technodoc.com.tr tarafından hazırlanmıştır.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler