Android Auto’nun yeni Coolwalk tasarımında hava widgetı geri dönüyor

Android Auto’nun yeni Coolwalk tasarımında hava widgetı geri dönüyor

ABONE OL
04 Haziran 2023, 10:03:04

Google’ın Android Auto platformu, araç içi deneyimi daha da harika hale getirmek için sürekli olarak güncellemeler almaya devam ediyor. Bu yılın başlarında, Coolwalk adı verilen bir yeniden tasarım kullanıma sunulmuştu ve kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmıştı. Bunun nedeni, Coolwalk’un ekranı bölme özelliği sunmasıydı. Bu özellik, hava durumu widget’ının daha küçük ekranlarda kaybolmasına neden oldu. Ancak yeni kaynak kodu, hava durumu simgesinin geri getirilebileceğini gösteriyor.

Geçmişte, hava durumu kartı veya widget’ı Android Auto’nun eski sürümlerinin bir parçasıydı. Ancak belirli bir çözünürlük kriterini karşılamayan ekranlarda, simge sadece daha fazla dikey alana sahip ekranlarda gösterilebiliyordu. Bu, standart boyutlu ünitelere sahip olanları dezavantajlı hale getirdi. Hava durumu simgesi sadece hava durumunu göstermekle kalmıyor, aynı zamanda dokunduğunuzda size hava durumu hakkında bilgi de veriyor. Özellikle sürüş sırasında gözlerinizi yoldan ayıramadığınızda çok kullanışlı bir özellik olarak dikkat çekiyor.

Google henüz hava durumu simgesinin Android Auto’nun Coolwalk yeniden tasarımına ne zaman getirileceğini açıklamadı. Ancak şirketin bunu düşünmeye başladığına dair sinyaller mevcut. Araç kullanırken hava durumunu hızlı ve kolayca görüntülemek isteyen kullanıcılar için bu olumlu bir haber olabilir. Şu anda, hava durumu simgesi yalnızca Android Auto ile uyumlu olan WeatherRadar ve The Weather Channel uygulamalarında kullanılabiliyor. Ancak Google’ın geri getirme planları, kullanıcılar için daha fazla seçenek sunabilir.

Sonuç olarak, Android Auto platformu, araç içi deneyimi geliştirmek için sürekli olarak güncelleniyor. Hava durumu simgesinin geri getirilmesi de, kullanıcıların bu platformu kullanırken daha fazla fayda sağlamasına olanak tanıyacak.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler