WWDC 2023 açılış konuşması canlı yayın izle

WWDC 2023 açılış konuşması canlı yayın izle

ABONE OL
05 Haziran 2023, 12:34:38

Teknoloji dünyasının merakla beklediği gün sonunda geldi. Cupertino’da yer alan teknoloji devi Apple, yıllık Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı olan WWDC 2023’ü düzenliyor. Konferansın başlangıç konuşması 5 Haziran Pazartesi günü Türkiye saatiyle 20.00’da başlayacak ve en yeni işletim sistemlerinin tanıtılacağı odağı ile dikkat çekecek. Bu sistemler arasında iOS/iPadOS 17, macOS 14 ve watchOS 10 yer alacak.

Ancak, konferansın asıl heyecan verici anı, uzun zamandır beklenen artırılmış ve sanal gerçeklik kulaklığı olan Reality Pro’nun tanıtımı olacaktır. Bu konuda yaklaşık sekiz yıldan beri süren bir geliştirme sürecinin ardından, halkın beğenisine sunulmak üzere hazır olduğu açıklandı. Reality Pro, hem artırılmış gerçeklik hem de sanal gerçeklik özelliklerini içerisinde barındıracak.

Apple’ın WWDC 2023’ü kapsamında bir diğer önemli gelişme, MacBook serisine eklenen yeni ürünlerdir. Dedikodulara göre, MacBook Air serisine 15 inçlik bir modele sahip olacak ürünler de eklenebilir.

Apple’ın WWDC 2023 etkinliği canlı olarak YouTube ve Apple’ın kendi etkinlikler sayfası üzerinden izlenebilecek. Bu yılki etkinlik, teknoloji dünyasında yeni bir çağın açılacağına işaret ediyor. Reality Pro’nun ilk kez tanıtılması, teknoloji meraklıları ve Apple takipçileri için oldukça önemli bir gelişme olacak.

WWDC 2023, hatırlanacak bir etkinlik olacağı kesin gibi görünüyor. Gelişmeleri takip etmek isteyen herkes, Teknoblog.com ve sosyal medya hesaplarından sürekli güncellemeleri takip edebilir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler