Mortal Kombat 1 için ilk oynanış videosu geldi

Mortal Kombat 1 için ilk oynanış videosu geldi

ABONE OL
10 Haziran 2023, 04:10:25

Mortal Kombat hayranlarına müjde! Serinin en yeni oyunu olan Mortal Kombat 1 için ilk oynanış videosu Summer Game Fest kapsamında yayınlandı. Ancak fragmanın içeriği konusunda uyarıda bulunmakta fayda var, çünkü oldukça kanlı sahneler içeriyor. YouTube üzerinden yaş sınırlaması nedeniyle izlenebilen fragman, Mortal Kombat filminde de yer alan bazı temalara da yer veriyor.

Etkinlikte yer alan serinin yaratıcısı Ed Boon ise yeni özellikleri açıkladı. “Kameo dövüşçüleri” adıyla anılan bu özellik, oyuncuların kombolarını uzatmalarına yardımcı olacak. Bu dövüşçüler belirlenmiş bir kadro içinden gelecek, Sonya Blade, Jax, Kano, Sub-Zero, ve Scorpion gibi tanıdık isimlerin de aralarında olduğu söyleniyor.

Mortal Kombat 1, serinin 29. oyunu olmasına rağmen, ana serinin 12. üyesi olarak yayınlanacak. Oyunun hikayesi hakkında henüz fazla bir şey bilinmiyor ancak fragman, oyunda yeni karakterlerin de yer alacağını ve zamanın geri sarılmış olmasıyla ilgili detaylar verebiliyor. Mortal Kombat hayranları, Raiden, Liu Kang, Kitana, Johnny Cage gibi uzun süredir aşina oldukları karakterleri oyunda görebilecekler.

Mortal Kombat 1, 19 Eylül tarihinde oyuncularla buluşacak. Heyecanla beklenen oyuna kısa bir süre kaldı.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler