EA Sports FC için CONMEBOL ile anlaşma imzalandı

EA Sports FC için CONMEBOL ile anlaşma imzalandı

ABONE OL
12 Haziran 2023, 07:02:27

EA Sports’un FIFA serisi, yeni marka adı EA Sports FC ile yoluna devam ediyor. Şirket, markasını güçlendirmek için anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Son yapılan anlaşma, Güney Amerika’daki dünyanın en eski kıtasal futbol federasyonu ve yönetim organı olan CONMEBOL ile yapıldı. Bu ortaklıkla birlikte CONMEBOL, EA Sports’un resmi spor oyunu ortağı haline geldi. Anlaşma sayesinde, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, CONMEBOL Recopa ve CONMEBOL eLibertadores gibi liglerle futbol fanatikleri eşsiz bir deneyim yaşayacak. EA Sports FC Marka Başkan Yardımcısı David Jackson, anlaşmayı özgünlük ve oyuncu deneyimi üzerinde durarak kutladı. CONMEBOL Ticaret ve Pazarlama Direktörü Juan Emilio Roa da EA Sports’un desteğinin Güney Amerika’da futbol karşılaşmalarına erişimi küresel ölçekte genişletmede etkili olacağını belirtti.

EA Sports aynı zamanda CONMEBOL kadınlar Libertadores kupasının resmi sponsoru olarak Güney Amerika’da futbolda cinsiyet eşitliğini teşvik etme yolunda önemli bir adım atmayı planlıyor ve kadın futbolunu destekleme konusundaki kararlılığı altını çiziyor.

EA Sports FC markasıyla çıkacak ilk oyun önümüzdeki ay tanıtılacak. Tanıtımdan önce oyun hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

EA Sports’un CONMEBOL ile yaptığı anlaşma, dünya çapındaki taraftarlar için yenilikçi ve gelişen bir futbol platformu oluşturmayı hedefliyor. Bu anlaşma sayesinde EA Sports, Güney Amerika futbolunu destekleyerek bölgedeki futbol fanatiklerini mutlu edecek. EA Sports’un cinsiyet eşitliği konusundaki kararlılığı, kadın futbolunun geleceği için de umut verici. EA Sports FC markası altında çıkacak olan ilk oyunun heyecanla beklenmesi gerekiyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler