Cities Skylines 2’nin çıkış tarihi belli oldu

Cities Skylines 2’nin çıkış tarihi belli oldu

ABONE OL
12 Haziran 2023, 17:08:25

Cities Skylines 2: Yeni Görsel ve Mekanik Deneyim

Cities Skylines 2, şehir planlaması ve trafik mühendisliği konusunda ilgi duyan oyuncular için heyecan verici bir haberi beraberinde getirdi. Mart ayında duyurulan oyunun çıkış tarihi sonunda belli oldu. 24 Ekim’de PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC üzerinde oyuncularla buluşacak.

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan yeni bir video, bu ikinci oyunda sunulacak olan yenilenmiş görsel ve mekanik deneyimi gösteriyor. Colossal Order firması, ilk Cities Skylines oyununu 8 yıl önce piyasaya sürmüştü. Bu oyun, bugüne kadar 12 milyondan fazla kopya sattı. Ayrıca, YouTube ve Twitch gibi platformlar üzerinde büyük bir topluluğu da peşinde sürüklemeyi başardı.

Cities Skylines 2’nin beta sürümü, bir süredir yüksek profilli oyuncular tarafından test ediliyor. Geri bildirimler, geliştiricilerle paylaşılarak oyunun daha da geliştirilmesi sağlanıyor.

Oyunda şehir ekonomisi biraz daha ön planda olacak gibi görünüyor. Colossal Order, oyunun genelinde dalgalanma etkilerinin görüleceğini ve şehirdeki herkesin “mesleği, evi, ilişkileri ve kendilerine ait bir hayatları” olacağını belirtti.

Oyunun ön sipariş dönemi başladı. Steam üzerinde şimdiden ön sipariş verilebilir durumda. Oyunun standart versiyonu için 425 TL, Ultimate Edition versiyonu içinse 765 TL ödenmesi gerekiyor. Mart ayında duyurusu yapılan oyun için önümüzdeki dönemde yeni detayların paylaşılması bekleniyor.

Bu heyecan verici oyunu, şehir planlaması ve trafik mühendisliğiyle ilgilenen herkese öneriyoruz. Cities Skylines 2, oyun dünyasının önde gelen isimlerinden biri olacak gibi görünüyor. Ayrıca, Game Pass’e abone olanlar da oyunu burada kolayca bulabilirler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler