Vivo X90s tanıtım tarihi belli oldu

Vivo X90s tanıtım tarihi belli oldu

ABONE OL
19 Haziran 2023, 20:19:12

Vivo X90s Tanıtım Tarihi Açıklandı: İşte Özellikleri!

Vivo, yeni telefonu X90s’in tanıtım tarihini duyurdu. 26 Haziran’da Çin’de gerçekleştirilecek olan tanıtım, merakla bekleniyor. Bu duyuruyu Vivo’nun resmi Weibo hesabı üzerinden yapması ise dikkat çekti. Şirket ayrıca, X90s ile çekilen sokak fotoğraflarını da paylaştı. Bu fotoğraflar, ünlü fotoğrafçı Alex Webb tarafından çekildi ve Vivo X90s’in yeteneklerini göstermek için mükemmel bir seçim olduğunu gösteriyor.

Vivo X90s’in en dikkat çekici özelliği MediaTek’in Dimensity 9200+ işlemcisidir. Bu güçlü işlemcinin yanı sıra X90s ve X90 modelleri arasında herhangi bir fark olması beklenmiyor. X90 modelinde ise MediaTek’in Dimensity 9200 işlemcisi bulunuyor. Bu sayede, X90s’in özelliklerini tahmin etmek mümkün hale geliyor.

Vivo X90s’in ekranı oldukça büyük ve kaliteli. 6.78 inç büyüklüğünde, 2800 x 1260 piksel çözünürlüklü AMOLED panel, harika bir görüntü deneyimi sunuyor. Ekranın yenileme hızı da 120 Hz olduğundan, akıcı bir kullanım sağlamaktadır. Bunun yanı sıra, X90s’in 8 veya 12 GB RAM seçenekleri bulunuyor. Böylece, telefonun performansı her türlü işlem için yeterli düzeyde olacaktır. Ayrıca, 4810 mAh kapasiteli pil sayesinde telefonun uzun süre dayanması da sağlanmış olacak.

Kamera konusunda da Vivo X90s oldukça iddialı. Telefonun arka kamerasında 50 megapiksel çözünürlüklü bir ana sensör bulunuyor. Ayrıca, 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 12 megapiksel 2x zoom kamera sistemi de mevcut. Ön tarafta ise kullanıcıları 32 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bekliyor. Bu da selfie çekimlerinde kaliteli sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır.

Vivo X90s, kullanıcılarına güçlü işlemcisi, kaliteli ekranı ve etkileyici kamera sistemleriyle birlikte yüksek performans sunmayı hedefliyor. 26 Haziran’da gerçekleştirilecek olan tanıtım ile birlikte, X90s’in diğer özellikleri ve fiyatı gibi detaylar da netlik kazanacak. Bu nedenle, Vivo severlerin heyecanla tanıtımı beklemesi gerekiyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler