OnePlus 12 tasarımı için ilk somut ipucu geldi

OnePlus 12 tasarımı için ilk somut ipucu geldi

ABONE OL
15 Temmuz 2023, 19:16:33

OnePlus 12: En Son Tasarım Sızıntılarından İlk İzlenimler

OnePlus 12, 2024’ün ilk günlerinde veya yılın sonlarına doğru piyasaya sürülecek olan bir telefon olarak büyük beklentilere sahip. Telefonun tasarımıyla ilgili en son sızıntılar, OnePlus’ın periskop zumlu bir kamerayı ilk defa bu telefonunda kullanacağı iddiasını doğruluyor.

Daha önceki OnePlus 11’in kamera modülüne oldukça benzeyen OnePlus 12’nin kamera düzeninde değişiklikler yapıldığı anlaşılıyor. Ana ve ultra geniş açılı kameralar, kamera modülünün üst sırasında yer alırken, periskop zum kamerası alt sıraya yerleştirilmiş durumda. Ayrıca, Hasselblad logosu da bu iki sıra arasına konumlandırılmış.

Telefonun ön tarafında, hafif kavisli bir ekranda bulunan yuvarlak bir delik, ön kameraya yer veriyor. OnePlus için oldukça dikkat çekici olan bu değişiklik, OnePlus 11’de ön kameranın ekranın sol tarafında bulunduğu düşünülürse farklılık gösteriyor. Ayrıca, 6.7 inç 120 Hz OLED ekranın QHD+ çözünürlük sunması bekleniyor.

OnePlus 12’nin gücünü büyük bir ihtimalle Qualcomm Snapdragon 8. Nesil 3 işlemcisi sağlayacak. Bu işlemcinin de ekim ayında resmiyet kazanması bekleniyor. Ayrıca, telefonun hızlı şarj desteği için 100W veya 150W kablolu şarj kullanacağı ve 5000 mAh pil ile enerji ihtiyacını karşılayacağı da iddialar arasında yer alıyor.

Kamera özelliklerine gelince, OnePlus 12’de 50 megapiksel çözünürlüklü ana kamera ve ultra geniş açılı kamera bulunması bekleniyor. Ayrıca, 64 megapiksel periskop zum kamerası ve 32 megapiksel ön kamera da telefonun diğer önemli özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus 12, heyecanla beklenen bir telefon olarak nitelendirilebilir. En son tasarım sızıntılarına göre, telefonun kullanıcılarına gelişmiş kamera özellikleri, yüksek performanslı işlemci ve hızlı şarj desteği gibi özellikler sunacağı söylenebilir. OnePlus hayranları, OnePlus 12’nin piyasaya çıkmasıyla birlikte daha fazla ayrıntıya ve telefonun tüm özelliklerine erişebilecekler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler