OnePlus 12 özelliklerinde yeni gelişme!

OnePlus 12 özelliklerinde yeni gelişme!

ABONE OL
20 Temmuz 2023, 09:41:26

OnePlus 12: Yeni Nesil Teknoloji Harikası Türkiye’de!

OnePlus, teknoloji dünyasının önde gelen markalarından biri olarak Aralık ayında yeni bir cihazı olan OnePlus 12’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Henüz çıkış tarihine aylar kalsa da, sızıntılar ve gelişmeler meraklılarını heyecanlandırmaya başladı.

OnePlus 12’nin en çarpıcı özelliklerinden biri, 6,7 inç boyutunda ve QHD+ çözünürlüklü bir ekrana sahip olmasıdır. Bu ekran, üstün bir deneyim sunmak için LTPO AMOLED panel yapısına sahiptir. Ayrıca Qualcomm tarafından Ekim ayında tanıtılacak olan Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile güçlendirildiği biliniyor. Bu sayede cihaz, kullanıcılara akıcı bir performans ve yüksek bir tazeleme hızı olan 120 Hz sunacak. OnePlus 12, aynı zamanda 16 GB’a kadar RAM ve 256 GB dahili depolama kapasitesi ile donatılmıştır.

Kamera özellikleri OnePlus 12’nin en etkileyici yanlarından biridir. Cihazın arka tarafında, 50 MP ana kamera, 50 MP ultra geniş açı lens ve 64 MP periskop telefoto lens olmak üzere üçlü bir kamera sistemine sahiptir. Sızıntılara göre, bu kamera sistemi 3x optik yakınlaştırma yeteneği sunacak, ancak henüz resmi olarak doğrulanmamıştır. Öz çekimler için ise 32 MP bir ön kamera beklenmektedir.

OnePlus 12’nin işletim sistemi ise OxygenOS 14 tabanlı olacak ve kullanıcılara Android deneyimini en iyi şekilde sunacak. Ayrıca, hızlı şarj konusunda da iddialı olan OnePlus 12, 100W hızlı kablolu şarj ve 50W hızlı kablosuz şarj teknolojilerine sahiptir. Bu özellikler, yoğun bir kullanımın yanı sıra uzun pil ömrü sunan 5.400 mAh batarya ile desteklenmektedir.

OnePlus 12, Türkiye’deki teknoloji tutkunları için oldukça heyecan verici bir seçenek olacak. Yenilikçi özellikleri, güçlü performansı ve şık tasarımıyla OnePlus 12, kullanıcılarına üst düzey bir teknoloji deneyimi sunmayı hedefliyor. Aralık ayında piyasaya sürülecek olan OnePlus 12’nin Türkiye’deki fiyatı ve diğer detaylar ise merakla bekleniyor. Siz de OnePlus 12’nin çıkışını heyecanla bekleyenlerden misiniz?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler