Samsung Galaxy A21s Özellikleri

Samsung Galaxy A21s Özellikleri

ABONE OL
01 Aralık 2022, 11:22:33

Geçtiğimiz haftalardan beri fiyat performans ürünü olarak beklenen ve fiyatının uygun olacağı söylenen Samsung Galaxy A21s özellikleri, zaten ortaya çıkmıştı. Fiyatının ve çıkış tarihinin de ortaya çıkmasıyla beraber, yeni cihazın gayet makul bir fiyat etiketine sahip olacağını söyleyebiliriz. Peki ürün ne zaman satışa çıkıyor, özellikleri neler ve fiyatı ne kadar?

Samsung Galaxy A21s Teknik Özellikleri

Samsung Galaxy A21s teknik özellikleri ve fiyatı ile performans ürünü olan yeni cihazına baktığımız zaman ilk etapta işlemcisinden bahsedebiliriz. Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 850 işlemcisinden gücünü alan cihaz, 3 GB / 4 GB / 6 GB RAM seçenekleriyle karşımıza geliyor. Aynı zamanda cihazın dahili depolama alanı da 32 / 64 GB seçeneklerinden oluşuyor.

Cihazın ekran kapasitesine baktığımız zaman karşımıza %82 ekran kasa oranlı 6.5 inç seviyesinde bir ekran yer alıyor. Aynı zamanda delikli bir ekran modeliyle dikkatleri üzerine çeken cihaz 720 x 1600 piksel görüntü kalitesine sahip. Yeni cihazın arka kısmına baktığımız zaman da parmak izi okuyucu sensörü ve dörtlü bir kamera kurulumu görüyoruz.

Cihazın arka kısmındaki dörtlü kamera kurulumuna baktığımızda, 48 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 Megapiksel makro kamera ve 2 Megapiksel derinlik kamerası ile karşılaşıyoruz. Arka kısımda yer alan dörtlü kamera kurulumuna da ön kısımdaki 16 Megapiksel değerinde selfie kamerası eşlik ediyor.

Cihazın son özelliklerine de göz attığımızda 5.000 mAh seviyesinde bir batarya gücü ve Android 10 işletim sistemini görüyoruz. Ayrıca son olarak cihazın 15W hızlı şarj destekli olduğunu da söyleyelim.

Samsung Galaxy A21s Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Samsung Galaxy A21s’in yeni fiyat performans ürünü, şu an için farklı pazarlarda yerini almış durumda. Ülkemizdeki satış fiyatı da yaklaşık 6.934 TL civarında olacak. İlerleyen günlerde yeni detaylar geldikçe de sizlerle paylaşıyor olacağız.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler